Tan Taşçı'dan Ay'ın Karanlık Yüzü'ne yeni şarkı!

Tan Taşçı, on beş yıllık profesyonel müzik kariyeri boyunca yazdığı şarkılarının yapım aşamasında hazırlanan farklı versiyonlarını YouTube'a özel albümü 'Ay'ın Karanlık Yüzü'nde bir araya getirmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Tan Taşçı'dan Ay'ın Karanlık Yüzü'ne yeni şarkı!

Tan Taşçı, on beş yıllık profesyonel müzik kariyeri boyunca yazdığı şarkılarının yapım aşamasında hazırlanan farklı versiyonlarını YouTube'a özel albümü 'Ay'ın Karanlık Yüzü'nde bir araya getirmeye devam ediyor. Albümde 'Hata V.2.0', 'Kusura Bakma - Sezgin Gezgin Mix' ve 'Neler Neler (Demo)'nun arkasından, şimdi de 'Cumartesi (#evdekal)' yayında.

Tüm dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu dönemde müziğin iyileştirici gücü devreye giriyor. Tan Taşçı'nın söz ve bestesini yaptığı, 2014 yılında piyasaya çıkan ve o dönemde ilk olarak Ebru Yaşar tarafından yorumlanan "Cumartesi" yapım aşamasındaki versiyonuyla ilk kez sanatçının Youtube kanalında izleyicileri ile buluştu. Ayrıca "Cumartesi" Tan Taşçı'nın 2019 Kasım ayında ilk BGM'de gerçekleşen "Söz&Müzik: Tan Taşçı" konser serisindeki versiyonu ile de dikkat çekmişti.

Tan Taşçı, "2014 yılında, 3 farklı versiyonuyla bir tekli olarak sunmayı planlamıştık Cumartesi'yi, kapağını bile hazırlamıştık. O dönemki şartlar sebebiyle bir türlü yayınlayamamıştık, sonrasında ise yorumcu arkadaşlarımla paylaştığım şarkılarımdan oldu. Arşivi karıştırırken bu versiyonuna denk geldim, ''Ayın Karanlık Yüzü'' için çok güzel bir video oldu. Evlerimizde zaman geçirmek zorunda olduğumuz şu günlerde umarım keyiflerinizi bir denli yerine getirir. #EvdeKal #EvdeKalTürkiye" diyerek, 'Cumartesi (#evdekal)'nin hikayesini anlattı.

Tan Taşçı, YouTube'a özel albümü ''Ay'ın Karanlık Yüzü'' ve tüm yeni projelerini kanalından yayınlamaya devam edecek.

Söz-Müzik: Tan Taşçı
Düzenleme: Okan Akı
Video: Can Karabulut

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin