Tambur sanatçısına tuzak! Yılların birikimini kaptırdı

Tambur sanatçısı, bütün birikimini telefon dolandırıcılarına kaptırdı

Google Haberlere Abone ol
Tambur sanatçısına tuzak! Yılların birikimini kaptırdı

61 yıldır tambur sanatçılığı yapan bestekar Sadun Aksüt’ün, daha önce terslediği dolandırıcılar onu bu kez kandırmayı başardı ve bankadaki tüm parasını elinden aldı. 



Aksüt’ün dolandırıldığını, bir bestesinin söz yazarı olan şarkıcı Onur Akay sosyal medyada duyurdu. Akay, "TRT repertuarında yer alan bir bestesinin söz yazarı olmaktan şeref duyduğum tanbur sanatçısı ve bestekâr Sadun Aksüt, 67 senede 73 bin lira para biriktirmiş. Hocamız, 67 yıllık bu birikiminin tamamını telefon dolandırıcılarına kaptırmış. 83 yaşındaki hocamız, bankadan çektiği 73 bin lirayı, telefondaki dolandırıcının sivil polis diye yönlendirdiği adama elleri ile teslim etmiş. Artık telefon dolandırıcılığı organize suç kapsamına girmeli ve polise dinleme, takip çalışma yapma kararı verilmeli. Hocamıza büyük geçmiş olsun" yazarak Aksüt'le çekildiği bir fotoğrafını Instagram adresinde paylaştı.



"Nasıl bu kadar enayi olabildim"



Show Haber’den Uğur Alaattinoğlu’na konu ile ilgili konuşan Aksüt, "Basiretim bağlandı. Nasıl bu kadar enayi olabildim bilmiyorum. Bizler gibi hüsn-i niyet sahibi kişileri bulmuşlar, yolmuşlar, Allah’a havale ediyorum" dedi.



Aksüt’ün karşısındaki ses ona başının belada olduğunu söyledi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün numarasını verip aramasını söyledi. Söyleneni yaptı ama, işin sonunda 67 yıllık birikimini dolandırıcılara kaptırdı. Dolandırıcılardan şikayetçi olan ünlü bestekar, şimdi onların yakalanmasını ve cezalandırılmasını bekliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin