Talat Bulut'tan flaş Yasak Elma açıklaması! Diziye dönecek mi?

FOX'un pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Medyapım imzalı 'Yasak Elma' dizisine 85. bölümde veda eden Talat Bulut’un diziye yeniden döneceği iddiası gündemde...

Google Haberlere Abone ol
Talat Bulut'tan flaş Yasak Elma açıklaması! Diziye dönecek mi?

Yasak Elma dizisinde Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile kavga ederken merdivenden düşüp ölen Talat Bulut, tv100’de ekrana gelen Magazin Hattı programına konuştu ve merak edilen o soruya yanıt verdi.

Diziye dönmesinin sözkonusu olmadığını belirten Bulut “Böyle bir şey yok. Fatih Aksoy ile karşılıklı birbirimize teşekkür edip bunu video olarak da paylaştım. Halit geri dönmüyor. Yeni bir ekiple yeni bir iş yapılıyor. Halit öldü ve hikâyesi bitti. Halit’in dirilmesine gerek yok” dedi.

Talat Bulut'tan Erdal Özyağcılar’a gönderme

Talat Bulut, kendisi ayrıldıktan hemen sonra ekibe dahil olan Erdal Özyağcılar’ın aynı hafta çıkan yüksek reytingleri paylaşıp “Emeği geçenlerin emeğine sağlık... Ekran başında bizleri izleyen seyircilerimize teşekkür ederiz” yorumunu yapmasına ve başarıyı sahiplenmesine de gönderme yaptı. Ünlü aktör; “Erdal Özyağcılar 86. Bölümün reytinglerini sayfasında paylaşmış. Biz yani hem ben hem Barış Kılıç, hem de Gökhan Alkan seyirciye teşekkür etmeyi unuttuk. İyi ki Erdal Özyağcılar hatırlattı. Biz de seyirciye teşekkür edelim” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin