Takvim halk TV'yi 'Alem TV' yaptı, Hakan Aygün 'hodri meydan' dedi!

Gazetenin dünkü manşetine halk TV Genel Yayın Yönetmeni'nden cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
Takvim halk TV'yi 'Alem TV' yaptı, Hakan Aygün 'hodri meydan' dedi!

Takvim'in dünkü manşetinden yansıttığı habere göre halk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, canlı yayında bira içti. 



Gazetenin iddiasına göre 31 Mayıs akşamı halk TV'de Hakan Aygün, Uğur Dündar, Ayşenur Aslan sunumuyla canlı yayınla ekrana gelen 'Gündem Özel' programında masa altındaki bira şişesi objektife yakalandı.



Bira şişesine dünkü manşetinde yer veren Takvim, halk TV için 'Alem TV' başlığını kullandı.



Hakan Aygün Facebook hesabından, gazetede yer alan haberle ilgili şu açıklamayı yaptı:



"takvim gazetesi'nin genel yayın yönetmenini ve maaşını veren havuzcu medya patronlarını halk tv'de canlı yayında ''içki meselesini'' tartışmaya davet ediyorum.herkes istediği şişeleri alıp gelsin, bende de bir şişe olacak:)) şişeleri herkes ayağının altına koyacak. hodri meydan yarın 20:00'de ana haber'e bekliyorum. rıza zarrab ve arkasındaki türk bayrağını da birlikte getirebilirler.. söz, sabah atv batığına, yalan haberlerine, hortumlara, havuzcvu patronlarının ses tapelerine girmicem.sadece onların istediği konuyu konuşucam... öyle montajlı dublajlı programda konuşmak kolay,, gelin sizi tek başıma canlı yayında halledeyim:)) tartışmayı oylayacağız, kaybeden canlı yayında 1 kasa bira içecek:)) var mısınız sizi korkaklar:)) (not. bu asparagasçıların adını bile anmayacaktım, cevap da vermiyordum. ama uğur dündar'la ayşenur arslan haklı olarak çok kızdılar, artık adam yerine koyma pahasına iki cümle yazmak şart oldu. nolur muhatap aldığım için kusura bakmayın.... ikiyüzlü bunlar, ben biramı da içtiğimi hiç saklamam, ama bunlar akşam meyhanede gündüz ise çakma müslümanların tetikçisi..))"



Takvim dün aşağıdaki manşetle çıkmıştı:



Takvim halk TV'yi 'Alem TV' yaptı, Hakan Aygün 'hodri meydan' dedi!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin