Takvim gazetesinden Gülen için 3. ülke iddiası!

Gazetede Pensilvanya'da yaşayan Fethullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi yerine başka bir ülkeye gönderilmesine karar verildiği iddiası yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Takvim gazetesinden Gülen için 3. ülke iddiası!

Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler bugünkü köşesinde Fethullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi yerine başka bir ülkeye gönderilmesine karar verildiğini iddia etti.



İddialarını Beyaz Saray'dan bildiren 'bir dost'unun açıklamalarına dayandıran Diler'in yazısında Gülen'in Arabistan'a gönderilebileceği ileri sürüldü.



İşte, Gülen'le ilgili iddiaların yer aldığı o röportaj:



Oval Ofis'te Gülen zirvesi



Beyaz Saray'da ABD Başkan Yardımcısı Biden, kurmaylarıyla Gülen'in iadesini görüştü. Biden, 'Verelim' dedi. Raporlar, 'ABD güç kaybeder' yönünde olunca, 'deport' gündeme geldi. Obama da, Arabistan Kralı'nı aradı ve Gülen için nabız yokladı...



Afrika ve Ortadoğu artık yeni savaş alanı! Dünkü yazıda da bunun altını bir kez daha çizdik! Yemen'deki darbe, Somali'deki BOMBA olayın boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi! Beyaz Saray'dan bildiren dostumla kaldığımız yerden devam edelim...



 Türkiye, Afrika'daki Amerikan-Fransız mücadelesinden nasıl etkilenecek? 



Biz, Türkiye'nin Fransa ile birlikte Afrika'da çok etkili bir ülke olduğunu biliyoruz!



Eğer CIA'nın yaptığı Afrika Baharı planı tutarsa siz de burada sınırlanacaksınız! CIA, sunduğu raporlarda planına çok güveniyor! Tutmazsa mücadele devam edecek! Hollande, panik içinde! Ancak Erdoğan değil!



Belki iki güçle mücadele terk edilir, Ankara ile bir yol bulunur!



Bakacağız! 



Neden Türkiye'yi de hedefe koydunuz?



Stratfor, 1 yıl önce Beyaz Saray'a rapor sundu. O rapor Afrika konulu... 



Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin