Takvim Gazetesi'nden CNN International'ın sunucusu Amanpour'a dava!

Gezi protestoları sırasında taraflı yayın yapmakla suçlanan CNN International'ın sunucusu Christiane Amanpour'a dava açılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Takvim Gazetesi'nden CNN International'ın sunucusu Amanpour'a dava!

A Haber canlı yayında Banu El’in sorularını yanıtlayan Mevlüt Yüksel, Amanpour’a yönelik çağrısını yineleyerek, “Hodri meydan diyorum, yayınlarını savunsun, anlatsın, anlatmazsa dava geliyor” dedi.



Son olarak bugün gazetenin manşetinde Amanpour'a yönelik yeni bir çağrı yer aldı. Gazetenin haber müdürü Mevlüt Yüksel, CNN’in ünlü ekran yüzünü konuşmaya ve yaptığı yayınları savunmaya çağırdı.



Yüksel şöyle konuştu:



Christiane Amanpour’a dava açacağım. Neden dava açacağım? Türkiye’ye milyonlarca lira zarar verdirdiği, maddi- manevi kayba uğrattığı, küresel bir operasyonla Türkiye’de insanımızın canının yanmasına, ekonominin  bir süre durmasına ve gerilemesine neden olduğu için Amanpour’a uluslararası  alanda dava açacağım. Atlanta Yüksek Mahkemesi’nde dava açacağım.  Türkiye’de de avukat arkadaşlara söyledim, onlar da dava açmak için hazırlıklara başladılar. Hodri meydan diyorum, anlatsın  anlatmazsa dava geliyor.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin