Taksim'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin gözaltına alınan 5 kişi daha adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Saldırıyla ilgili daha önce 19 kişi tutuklanmıştı. 

İstanbul'da 6 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin gözaltına alınan 5 kişinin daha ifade işlemleri tamamlandı. 81 kişinin yaralandığı terör saldırısına ilişkin gözaltında bulunan 5 şüpheli, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Taksim'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin gözaltına alınan 5 kişi daha adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Saldırıyla ilgili daha önce 19 kişi tutuklanmıştı. 

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi de yaralanmıştı. Saldırıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişinin daha emniyetteki işlemleri sona erdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Savcılıkta ifadeleri alınan 5 şüpheli "devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak", "nitelikli kasten öldürme" ve "göçmen kaçakçılığı" suçlarından tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Terör saldırısıyla ilgili daha önce 19 kişi tutuklanmıştı. 

Beyoğlu'nda bulunan İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

13 Kasım'da 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin yaralandığı terör saldırısına ilişkin gözaltında bulunan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

29 KİŞİ SINIR DIŞI EDİLDİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Suriye'nin Azez bölgesinde yakalanan "Hüsam" kod adlı örgüt mensubunun da bulunduğu 5 şüpheli, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Patlamaya ilişkin yürütülen soruşturmada daha önce 51 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 2'si emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılmış, aralarında saldırıyı gerçekleştiren terörist Ahlam Albashır'ın da bulunduğu 49 kişi geçen perşembe günü adliyeye sevk edilmişti. 49 şüpheliden 17'si tutuklanmış, 3'ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, 29'unun ise sınır dışı edilmesine karar verilmişti.

Soruşturmanın devamında gözaltına alınan 8 şüphelinin de 3'ü dün adliyeye sevk edilmiş, 2'si tutuklanmış, 1'i serbest bırakılmıştı.

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin