Takip edilen çakarlı araçtan ruhsatsız silahlı iki kişi çıktı

İstanbul Sancaktepe'de seyreden çakarlı lüks aracı şüphe üzerine durduran polis iki kişiyi gözaltına aldı. Plaka sorgusunda herhangi bir koruma şerhi bulunmayan otomobildeki iki kişinin üzerinden ruhsatsız silah çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Takip edilen çakarlı araçtan ruhsatsız silahlı iki kişi çıktı

İstanbul'da polisin dikkatini çeken çakarlı lüks araç durdurularak plaka sorgusu yapıldı. Otomobilin plakasında herhangi bir koruma şerhi bulunmazken araçtaki iki kişinin üzerinden ruhsatsız silah çıktı. İki kişi gözaltına alındı; şüphelilere de 2 bin 823 lira para cezası kesildi.

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Merve Mahallesi’nde trafikte seyir halindeki lüks otomobilde çakar tertibatını fark etti. Otomobilidekilerden şüphelenerek plaka sorgusu yapan polis, otomobilin sivil olduğunu ve herhangi bir koruma şerhi bulunmadığını gördü.

RUHSATSIZ SİLAH ÇIKTI

Bunun üzerine otomobili durduran ekipler, sürücü E.Ö. ile yanındaki A.D.’yi aşağı indirdi. Şüphelilerin üstünü arayan ekipler, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait mermi ele geçirdi. İki şüpheli gözaltına alınırken, her birine 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun “İzinsiz Tepe Lambası-Siren Tertibatı Kullanmak" içerikli 26/2 maddesi gereğince bin 823 lira idari para cezası uygulandı. Ekipler, otomobildeki siren ve çakarları ise söktü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin