Taha Duymaz Mutfağı: Ünlü şarkıcı, Taha Duymaz için iftar yemeği verdi

Şarkıcı Derya Uluğ, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz için iftar yemeği verdi.

Google Haberlere Abone ol
Taha Duymaz Mutfağı: Ünlü şarkıcı, Taha Duymaz için iftar yemeği verdi

Şarkıcı Derya Uluğ, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz için iftar yemeği verdi. Hatay'da Duymaz'ın ailesiyle de bir araya gelen Uluğ, "Umarım bir yerlerden görüyorsundur" dedi.

Çektiği yemek videoları ile tanınan ve çok kez zorbalığa uğradığını söyleyen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. 

Duymaz ve kız kardeşi Melek'in cenazeleri hemen bulunamamış, arama sürecinde de mücadele eden isimlerden bir tanesi Derya Uluğ olmuştu. Uluğ, dün Hatay’a gitti ve Taha için iftar yemeği verdi.

Taha Duymaz Mutfağı: Ünlü şarkıcı, Taha Duymaz için iftar yemeği verdi

‘Taha Duymaz Mutfağı’ yazılı pankartlar hazırlatan şarkıcı, Duymaz'ın ailesiyle de bir araya geldi.

Twitter hesabından iftar yemeğinini paylaşan Uluğ, “Keşke sen hayatta olsaydın ve kendin yapsaydın o yemekleri. Olmadı… Senin hayalin benim hayalim olmuştu. Bugün gerçek oldu. Umarım bir yerlerden görüyorsundur. Mekanın cennet bahçesi olsun gönlü güzel Taha’m” ifadelerini kullandı.

Taha Duymaz Mutfağı: Ünlü şarkıcı, Taha Duymaz için iftar yemeği verdi - Resim : 2

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin