Tadım’a üst düzey iki atama

Türkiye’nin lider paketli kuruyemiş markası Tadım, iki yeni atamanın yapıldığını duyurdu. Buna göre, Tadım’ın Pazarlama Direktörlüğü görevine Selda Çelik, Operasyon Direktörlüğü görevine ise Gökhan Becerikli getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Tadım’a üst düzey iki atama

Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlayan Selda Çelik, iş yaşamına 2004 yılında Pricewaterhouse Coopers’da denetmen olarak başladı. Ardından Anadolu Grubu bünyesinde uzun yıllar kariyerine devam eden Çelik, Anadolu Efes’in çeşitli kademelerinde yönetici olarak görev aldı. Çelik, 2017 yılında Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak başladığı Anadolu Isuzu’nun ardından Ocak 2020 itibariyle Tadım’ın Pazarlama Direktörü olarak görevine devam edecek. Mesleki yaşamında 15 yıllık deneyimi bulunan Selda Çelik, evli ve bir çocuk annesidir.

Tadım’a üst düzey iki atama

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden onur derecesiyle mezun olan Gökhan Becerikli, kariyerine 1999 yılında Procter & Gamble’da proses mühendisi olarak başladı. 2004 yılına kadar aynı şirkette çeşitli görevlerde bulunan Becerikli sırasıyla; Danone Dairy & Waters, Oriflame Kozmetik, Tırsan Lojistik, Danone Dairy, Nobel İlaç ve Atena Grup’ta çeşitli pozisyonlarda yönetici olarak görev yaptı. Mesleki yaşamında 20 yıllık deneyimi bulunan Becerikli, Ocak 2020 itibariyle Tadım’ın Operasyon Direktörü olarak görevine devam edecek.

Tadım’a üst düzey iki atama - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin