Tacizle suçlanan yazar İbrahim Çolak intihar etti!

Hakkında taciz iddiaları ortaya atılan İhtiyar Yayınevi sahibi yazar İbrahim Çolak, "İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Bu saatten sonra eşimin, evlatlarımın yüzüne bakamam" şeklinde bir mesaj attı. AKP'li eski vekil Aydın Ünal, Çolak'ın intihar ettiğini ileri sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Tacizle suçlanan yazar İbrahim Çolak intihar etti!

Yazar Hasan Ali Toptaş’la başlayan taciz iddiaları edebiyat dünyasında hızla yayılıyor. Çok sayıda kadın, sosyal medya üzerinden edebiyat dünyasından birçok isim tarafından maruz kaldıkları tacizleri anlattı. Sosyal medyada hakkında taciz iddiaları yayınlanan edebiyatçılardan İhtiyar Yayınevi sahibi yazar İbrahim Çolak intihar etti.

İbrahim Çolak akşam 21.00 sıralarında kişisel Twitter hesabından, “Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım” ifadesiyle başlayan iki mesaj gönderdi:

“İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam.
Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, ‘kendimize yakışanı yapalım’ düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum.”

Tacizle suçlanan yazar İbrahim Çolak intihar etti!

51 yaşındaki İbrahim Çolak  Ankara’daki evinde iddiaya göre kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Twitter’da ‘Leylasalinger’ kullanıcı adlı kadın, İhityar Kitabevi sahibi yazar İbrahim Çolak’a taciz suçlamasında bulunmuştu.

AKP eski Milletvekili Aydın Ünal İbrahim Çolak’ın vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. Ünal, “İbrahim Çolak dostumuzu, kardeşimizi kaybettik. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Başımız sağolsun” ifadelerini kullandı.

'ÇOK ÜZGÜNÜM'

Bu mesajlardan kısa bir süre sonra İbrahim Çolak’a yakın isimlerden intihar ettiğini doğrulayan mesajlar geldi. Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçaslan, Çolak’ın intihar ettiğini ileri sürdü:

“İbrahim Çolak intihar ederek son verdi hayatına. Ne diyeyim, ne yazayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey intiharın hiç bir şart altında çözüm ve uygun son olmadığı… Çok üzgünüm.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin