T24'ün 'ananaslı konuşmaya soruşturma' haberine yalanlama!

T24'te yayınlanan konuşmanın Fethullah Gülen'e ait olduğu öne sürülen “Bu dostlarımıza Uganda’dan ananas falan gelmiş” ifadelerine suç duyurusu haberi yalanlandı.

Google Haberlere Abone ol
T24'ün 'ananaslı konuşmaya soruşturma' haberine yalanlama!

Fethullah Gülen’e ait olduğu ileri sürülen ve içinde geçen “Bu dostlarımıza Uganda’dan ananas falan gelmiş” sözünün içeriğiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldığı yönündeki haberin yalan olduğu ortaya çıktı.



T24, bugün konuyla ilgili sitesinden haberin kendi kaynakları tarafından yalanlandığını belirterek, "T24, kaynağından yalanlanan bu haberin tarafları ve okurlarından özür diliyor" ifadelerine yer verdi.



T24'ün açıklaması şöyle:



"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Sözcüsü ve Başsavcıvekili Nuri Yiğit, T24'e yaptığı açıklamada, Uganda İstanbul Fahri Konsolosu ve TUSKON Genel Sekreteri Mustafa Günay ve Türkiye'nin Kampala Büyükelçiliği'nden bir Türk yetkilinin ifadesinin alındığı iddiasını da içeren haberin doğru olmadığını bildirdi. Yiğit, Angola Büyükelçiliği'nde mal alımıyıla ilgili bir soruşturma olduğunu ve ilgililerin ifadesinin alındığını, ancak olayın Uganda ve tartışma konusı konuşmalarla hiçbir ilgisi bulunmadığını söyledi.



T24, kaynağından yalanlanan bu haberin tarafları ve okurlarından özür diliyor."



 © MEDYATAVA




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin