Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD) Denetleme Kurulu Üyesi Hakan Kazancıgil süt ve süt ürünlerine gelecek zammın miktarını açıkladı, tarih verdi!

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD) Denetleme Kurulu Üyesi Hakan Kazancıgil kapıda bekleyen yeni zamla ilgili açıklamalar yaptı. Kazancıgil 15 Mayıs'ta gelecek zammın miktarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD) Denetleme Kurulu Üyesi Hakan Kazancıgil süt ve süt ürünlerine gelecek zammın miktarını açıkladı, tarih verdi!

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD) Denetleme Kurulu Üyesi Hakan Kazancıgil gelecek yeni zamlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vatandaşın alım gücünün düşmesi ve artan fiyatlar nedeniyle tüketicinin alışkanlıklarının değiştiğini vurgulayan Hakan Kazancıgil süt ve peynirsiz kalmayız ancak daha uygun ürünlere yönelim söz konusu mesajını verdi. 

Zamların önüne geçmek için kısa vadede yapılabilecek bir şey olmadığını vurgulayan Hakan Kazancıgil 15 Mayıs'ta süt ve süt ürünlerine gelecek zammın miktarını duyurdu ve ekledi:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin