Survivor'ın yeni sponsoru

Global spor markası PUMA, tv8'de yayınlanan ve Türkiye’de en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor’ın 2021 sezonunda ürün sponsoru olarak yer alacak.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'ın yeni sponsoru

Global spor markası PUMA, tv8'de yayınlanan Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından Survivor’ın 2021 sezonunda ürün sponsoru olarak yer alacak. Yarışmacılar 2021 sezonu boyunca PUMA giyecek.

Barış Özbek, Batuhan Karacakaya, Cemal Hünal, Çağrı Atakan, Hayrettin, İsmail Balaban, Melis Sezer, Merve Aydın, Meryem Kasap ve Öykü Çelik gibi sinema, televizyon, futbol ve spor dünyasının ünlü isimleri, yarışmanın Ünlüler kadrosunda sezon boyunca PUMA ürünlerini giyerek ter dökecek. Aynı şekilde Gönüllüler kadrosunu oluşturan genç ve hırslı yarışmacıların tamamı, bu büyük mücadelede PUMA ürünlerinden destek alacak.

Yarışmacılar, PUMA’nın Koşu, Antrenman ve Fitness koleksiyonunu oluşturan ürünleri Dominik’teki Survivor adasında birebir deneyimleyecek.

Türkiye Basketbol Milli Takımları, AC Milan, Borussia Dortmund, Manchester City gibi takımların sponsoru olan PUMA, aynı zamanda Dua Lipa, Cara Delevingne, Winnie Harlow gibi eğlence ve moda dünyasının önde gelen isimleriyle yaptığı iş birlikleriyle biliniyor.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin