Survivor’ın yeni formatında ilk eleme adayları belli oldu!

Dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor’ın yeni formatında ilk eleme adayları belli oldu!

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor 2018'de artık iki dokunulmazlık oynanıyor. Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu kaybetti ve eleme adaylarından ikisi belli oldu. Survivor'da belirlenen ilk iki eleme adayı Yağmur ve Cumali oldu. Peki Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Pazar akşamı belirlenen eleme adayları kimler oldu?



Survivor 2018’de ilk defa uygulanan haftada iki dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kaybetti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler konseyde bir takım arkadaşını yazdı. Survivor’da Cumartesi akşamı yapılan konseyde birinci eleme adayı Cumali olmuştu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Damla da ikinci eleme adayını Yağmur olarak belirledi. Eleme potasına giren üçüncü aday ise Funda oldu.



Eleme adayları belli oldu



Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde yapılan oylama sonucunda ilk eleme adayı Cumali oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Damla ikinci adayı Yağmur olarak belirledi.



Pazar akşamı yayınlanan bölümde yapılan oylamada Funda çıktı ve üçüncü aday da belirlendi. Belirlenen üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek. Adaya veda edecek isim yeni bölümde yani yarın belli olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin