Survivor'ı köşe yazıları dizisi yapacak

TRT 1'de yayınlanan Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'a konuk olan ünlüler, projelerini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'ı köşe yazıları dizisi yapacak

Programın bu haftaki konukları; ünlü şarkıcı Kubat,  TRT 1'in yeni dizisi 'Bir Yastıkta'nın oyuncuları Sinan Çalışkanoğlu ve Boncuk Yılmaz ile Survivor'dan gelen gazeteci Nazenin Tokuşoğlu'ydu. Programın açılışında Kadir Çöpdemir bir süre yerde oturarak konuklarıyla sohbet etti.



İşte, bu geceden notlar:



KUBAT SURVIVOR'A MAKARNASIZ KATILMAM!



Kubat, Survivor'a makarna olursa katılabileceğini söyledi. "Makarna olmazsa katılmam mümkün değil" diyerek durumunu açıkladı. "Şarkılarımla hem ağlatırım, hem de oynatırım" diyen Kubat, sanatının püf noktalarını açıkladı. Halk müziğinden Pop'a geçiş yapan ünlü şarkıcının 'Halkalı Şeker' isimli türküsü orkestra ekibi tarafından pop formunda söylendi ve Kubat bu performansa çok şaşırdı. Bu sırada ünlü şarkıcının Pop'a geçişiyle ilgili yapılan ve Fatih Terim, Aykut Kocaman, Emre Belözoğlu içeren bir vtr izleyenleri kahkahaya boğdu. 



SİNAN ÇALIŞKANOĞLU, KUŞÇU OLDUĞUNU AÇIKLADI



Sinan Çalışkanoğlu'nun profesyonel kuşçu olduğunu açıklamasından sonra yaklaşık 10 dakika kuşlar üzerine derin bir muhabbet döndü programda. Çalışkanoğlu bu sohbetin sonunda çeşitli kuş sesleri çıkararak yeteneğini gün yüzüne çıkardı. Çalışkanoğlu, Bir Yastıkta dizisinde bulunmasıyla ilgili olarak "Senaryoyu okurken mizah dergisi okuyormuşum gibi hissettim. Bir de Erdal Tosun'u görünce direkt bu işte olmak istedim" açıklamasında bulundu. 



NAZENİN TOKUŞOĞLU: SORVIVOR’I KÖŞE YAZILARI DİZİSİ YAPACAĞIM



Nazenin Tokuşoğlu'nun Survivor yarışmasında 5 kilo verdiğini ifade etmesi üzerine Kadir Çöpdemir, "Gel ben seni 1 haftada eski haline döndürürüm" diyerek stüdyoda gülüşmelere sebep oldu. Tokuşoğlu, Survivor anılarını gazetesine yazacağını, bunu bir dizi haline getireceğini ifade etti. 



Acayip Animasyonlar Atölyesi'nin 5 dakika boyunca sergilediği dans performansı stüdyonun beğenisini topladı ve konuklar ekibi ayakta alkışladı. Bu esnada ekrana gelen #baharkoptugeliyor hashtagi Twitter'da trend topic oldu.



Program Kubat'ın son albümünden duygusal şarkısı Yıldızlar Şehri'yle son buldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin