Survivor'da yarı finale kim kaldı?

Oynanan ilk yarı final oyununda kıyasıya rekabet yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da yarı finale kim kaldı?

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da büyük final öncesi oldukça kritik oyunlar sürmeye devam ediyor. Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam yarışmacılar yarı finale kalabilmek adına mücadele ettiler. Zorlu parkurda tüm isimler adını yarı finale yazdırmak istiyordu. Peki, Survivor'da yarı finale kim kaldı?



Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam yarışmacılar yarı finale kalabilmek adına son ana kadar yarıştılar. Bugün ve yarın oynanacak olan yarı final oyunlarının ilk galibi oynanan oyunun ardından belli oldu. Peki, Survivor'da yarı finale kim kaldı?



İletişim ödülünü kim kazandı?



Survivor'da bu akşam büyük Kıbrıs finali öncesi yarışmacılar moral ve motivasyon kazanabilmek adına aileleriyle görüşmeye çalıştılar. Ödülü kazanacak olan isimler aileleriyle telefon üzerinden görüntülü bir şekilde konuşacak. Bayanlarda ödülü kazanan isim Damla oldu ve yanına Nagihan'ı aldı. Erkeklerde ise ödülün sahibi Adem oldu ve Adem'de Anıl'la birlikte ödüle gitmeyi tercih etti.



Yarı finale kim kaldı?



İki gün üzerinden oynanacak olan yarı final oyunlarının ilki bu akşam oynandı ve yarışmacılar son ana kadar mücadele ettiler. Yarı finali önceden garantilemek isteyen yarışmacılar zorlu parkurda karşı karşıya geldiler. Acun Ilıcalı yarı final oyununun hem bugün hem de yarın oynanacağını belirtti ve 2 yarışmacının direk yarı finale kalacağını söyledi. Yarışmayı kazanamayan yarışmacılar ise SMS oylamasına çıkacak ve aralarından bir kişi büyük final öncesi Survivor'a veda edecekti. 



Oynanan ilk yarı final oyununda kıyasıya rekabet yaşandı. Erkekler ve bayanlarında birbirleriyle yarıştıkları parkurda yarışmacılar atış yeteneklerini sergilemeye çalıştılar. Oynanan oyunların sonunda adını yarı finale yazdıran ilk isim birazdan belli olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin