Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

All Star ve Gönüllüler, ilk olarak ada oyununda ardından da yemek ödülü için ter döktü.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor'ın 26. bölümü bu akşam ekranlara geldi. Survivor son bölümde All Star takımı ile Gönüllüler takımı ilk olarak ada oyununda ardından da yemek ödülü için ter döktü. Yemek ödülü sırasında ise Yiğit büyük bir kaza geçiriyor. Peki, Ödül oyununu kim kazandı?



Survivor'ın 26. bölümü yine büyük bir heyecana sahip oldu. Survivor yeni bölümde iki takım ada ve ödül oyununda kozlarını paylaştı. Yarışma sırasında Yiğit Dikmen büyük bir kaza geçiriyor.



Ada oyununu kim kazandı?



Konforlu bir baraka ve erzak ödülü için parkura çıkan takımlardan Gönüllüler oyuna çık hızlı başladı. Bir ara farkı 4'e çıkartan Gönüllüler daha sonra düşeşe geçti ve All Star takımı mücadeleye ortak oldu. Oyunun son bölümünde Mustafa ile Turabi yarıştı. Yarıştan galip çıkan Mustafa oldu ve ödül Gönüllüler'e gitti.



Yemek ödülünü kim kazandı?



Yemek ödülü için yarışan Ünlüler ve Gönüllüler başa baş bir mücadele verdiler. Oyunun son anına kadar heyecan devam etti. Sayı bir Gönüllülere bir All Star takımına gitti.  Son bölümde Nagihan ve Damla yarıştı. Yemek ödülünü All Star takımı kazandı.



Yiğit kaza geçirdi!



Yemek ödülünde mücadele veren Yiğit Dikmen, tekerlekli aracı çekmeye çalışırken ağır halka kafasına çarptı ve yere yığıldı. Bu olayın ardından Ünlüler takımı genç yarışmacının yanına koştu. Doktor Metin Kuş genç yarışmacıya müdahalede bulundu. Yiğit kaza sonrası gözetim altına alındı ve yarışmaya çıkmadı.



Hakan ilk kez parkurda



Geçen haftalarda yarışma esnasında kafasını engele çarpıp boynundan sakatlanan Hakan ilk kez parkura çıktı.  Hakan Hatipoğlu ilk oyununu Yiğit karşısında aldı.



İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin