Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı?

Bireysel sembol oyununu kaybetti, aday oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı?

TV8'in reyting rekortmeni yarışma programı 'Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı?' sorusunun cevabı belli oldu.



Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı?



Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımında ise Ogeday ve Elif bireysel dokunulmazlıkta karşı karşıya geldi. Ogeday'ın kazanmasıyla Elif otomatik olarak elemeye kaldı. Böylece ada konseyinde bir ilk yaşandı ve oylama yapılmadan eleme adayı belli oldu. Salı günü Berna, Anıl, Volkan ve Elif'ten en az SMS oyunu alan Survivor'a veda edecek.



Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı elemeye kalacak isimlerin belirleneceği dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İlk oyunun galibi bayrak yarışını kazanan Gönüllüler takımı oldu. İkinci oyunun ise Ünlüler takımı kazandı. Finale kalan dokunulmazlık oyunun kazananı yine Ünlüler takımı oldu.



Survivor'da bir ilk yaşandı



Gönüllüler takımı dün 3 elemeye adayı çıkardığı ve Gökhan dokunulmazlık sembolünün sahibi olduğu için farklı bir bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununda sadece Elif ile Ogeday karşı karşıya geldi. Yarışmayı Ogeday kazanınca Elif otomatik olarak elemeye kalan son isim oldu. Böylece ada konseyinde bir ilk yaşandı ve oylama yapılmadan eleme adayı belli oldu.



Salı günü yapılacak ada konseyinde Berna, Anıl, Volkan ve Elif'den en az SMS oyunu alana adaya veda edecek.



Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin