Survivor'da dün akşam Türkiye Yunanistan maçını kim kazandı?

Türkiye Yunanistan oyununun kazananı kim oldu? İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar...

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dün akşam Türkiye Yunanistan maçını kim kazandı?

Survivor'da bu haftaya Türkiye Yunanistan yarışmaları damga vurdu. Bilindiği üzere hemen hemen aynı zamanlarda Yunanistan'da Survivor başlamış ve iki yapıma da ev sahipliği eden Dominik Cumhuriyeti'nde ilginç bir karşılaşma yaşanmıştı. Peki Survivor'da düzenlenen Türkiye-Yunanistan oyununu kim kazandı?



Survivor'da iki gün süren mücadelenin sonucunda Türkiye Yunanistan maçının kazananı belli oldu. Yarışmalar iki set halinde düzenlenmiş ve ilk oyunu farklı skorla Türkiye kazanmıştı. İkinci günün kazananı da Türkiye oldu. Türk yarışmacılar ünlüler ve gönüllüler takımı aynı zamanda bu oyunu kazandıkları için Yunanistan'ın en ünlü bölgesi olan Mikanos'ta tatil kazanmış oldular.



Acun Ilıcalı'nın ilk açıkladığı ödülde kazanan takım muhteşem bir sofranında sahibi olacaktı. Fakat İlhan Mansız'ın önerisi ile bu ödül iki takımında katılacağı bir geceye dönüştü. Kaybeden takımda bu akşam hem Türk hem de Yunan mutfağının lezzetli yemeklerinden tatmış olacak. Fedon geceyi renklendirecek Yıllardır seslendirdiği hem Türkçe hem de Yunanca şarkılarla gönüllerde taht kuran Fedon, bu akşam iki takımın yemek ziyafetinin ardından sahnede olacak. İki kültürü de en güzel ifade edebilecek isimlerden biri olan Fedon, yarışmadan önce dostluk mesajları vermiş, Acun Ilıcalı'yı düzenlediği bu organizasyon için tebrik etmişti. Bu akşam renkli bir ödül gecesi Survivor yarışmacılarını bekliyor olacak.



Survivor'ın yeni bölüm fragmanında ise bu akşam heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dokunulmazlık oyunu ile birlikte rüya gibi bir hafta geçiren yarışmacılar gerçekle yüz yüze geliyorlar. Bu hafta adalarından bir isim daha yazmak istemeyen gönüllüler takımı mutlak galibiyet için oyunlara çıkarken, ünlüler takımı da mevcut kazanma serisini devam ettirmek istiyorlar.   


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin