Survivor'da dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı?

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı?

Türkiye - Yunanistan konseptiyle ekranlara gelen Survivor'un 2019 sezonundaki 17. bölümü izleyici karşısına çıktı. Dokunulmazlık ve ödül oyunu heyecanın yaşandığı bölümde, bir de ‘Bil Bakalım’ oyunu oynandı.



Türk ve Yunan takımları hem ödül oyununu hem de dokunulmazlığı kazanmak adına kıyasıya mücadele etti. Amansız mücadeleye sahne olan haftanın birinci dokunulmazlık oyunu sonrası kazanan takım zorlu gecenin sonunda belli oldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



13. sezonuyla ekran önüne gelen Survivor'un yeni bölümünde heyecan ve gerilimin dozu oldukça yüksekti. Geçtiğimiz hafta Türk takımından bir ismin adaya veda ettiği Survivor Türkiye-Yunanistan'da ilk olarak takımlar ödül oyununda yağ, mercimek ve patatesten oluşan erzak ödülünü alabilmek için karşı karşıya geldiler. İşte, kıyasıya mücadelenin olduğu 2 Mart tarihli ödül ve dokunulmazlık oyunlarının kazananları...



Ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 17. bölümünde takımlar ödül oyununda erzak ödülünü alabilmek için kıyasıya mücadele etti. Erzak oyununu kazanan takım patates, mercimek ve ayçiçek yağını aldı. Ödül oyunun bu haftaki kazananı 10-6'lık skorla Yunan takımı oldu.



'Bil Bakalım' oyununu kim kazandı?



Ödül oyununun yanı sıra Türk takımının kendi arasında yapılan "Bil Bakalım" oyunu da ilgi çekti. Bil Bakalım'ın bu haftaki ödülü tuzlu bisküvi oldu. Kazanan yarışmacılar tuzlu bisküviyi yiyerek moral depoladı. Bil Bakalım oyununun kazananı bu hafta "Erkekler" oldu.



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Yarışma programı Survivor'da bu akşam Türk ve Yunan takımları haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan Türk takımı oldu.



Geçen hafta kim elenmişti?



Geçtiğimiz oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Türk takımı 3 eleme adayı çıkarmıştı. Eleme adaylarından olan Atakan, Kaan ve Bora arasından bir isim yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti.



Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alarak Kaan oldu ve adaya veda etti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin