Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye hangi isimler kaldı?

Dün akşam yayınlanan bölümün ardından iki isim eleme potasına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye hangi isimler kaldı?

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2017'de dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım, rakip takımdan iki kişinin isminin yazılmasına neden oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanıp adadan arkadaşlarının ayrılmasına izin vermek istemeyen iki ekip, Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanan bölümünde kıran kırana geçen bir oyuna tanıklık etti. Peki, gerilimin hat safhada olduğu Survivor 2017'de dün akşam kim eleme potasına girerek aday oldu? İşte, dokunulmazlık oyunundan geriye kalanlar



Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Survivor'da dün akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununda adeta iki takımda kanlarının son damlasına kadar mücadele ettiler. Ünlüler ve gönüllüler takımı parkurun bulunduğu alana geldiği zaman şoke oldular. Çünkü ilk defa survivor'da bu kadar uzun bir parkur yer aldı. Yarışmacılar parkurda savaşmaya başladıkları anda adeta ciğerlerindeki son nefesi solumaya başladılar. Kondisyon gerektiren parkurda bazı yarışmacılar çok zor anlar yaşadı. Ünlüler takımı oyunun ilk turunda iyi bir performans sergileyerek durumu 1-0'a getirdiler. İkinci turda ise gönüllüler adeta savaştılar ve durum 1-1 oldu. Best off'a kalan yarışmacılar orda da kıyasıya kapıştı ve oyun bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında Ogeday Girişken muhteşem bir performans ortaya koydu ve takımını dokunulmazlık sembolüne ulaştırdı.



Dün akşam kimin adı yazıldı?



İyi bir efor sarf etmelerine rağmen final turunda dokunulmazlık sembolünü gönüllüler takımına kaptıran ünlüler, takımlarından iki ismi seçmek üzere ada konseyine gitti. Son haftalarda konseyde ismi en çok zikredilen isim olan Sabriye Şengül, bir kez daha adını eleme potasında gördü. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sema ise sürpriz bir şekilde Adem'in ismini söylerek eleme potasına girecek ikinci ismi de belirlemiş oldu. Adem, son günlerde takım arkadaşları tarafından Sabriye'yi korumakla suçlanıyordu.



Ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor 2017'nin Cuma akşamı yayınlanan bölümde iki takım arasında adeta açlık oyunları oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı Cuma akşamı bol proteinle bir yemek için mücadele etti. Alp Kırşan ödülü gösterdiği an iki takım adeta havaya fırladı. Cuma akşamı ödülü kazanan takım çıtır tavukla buluştu. Gönüllüler takımı oyunun ilk etabında oldukça rahat bir galibiyet alarak durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda ise adeta son ana kadar mücadele yaşandı. 2. turda oyun 4-4 iken Elif Şadoğlu finali yaparak gönüllüler takımına ödülü ulaştırdı. Oyun esnasında Serhat Akın ve Bulut Özdemiroğlu ilede bir tartışma yaşandı. İki ayrı takımda yarışan yarışmacılar arasında süren tartışma kısa bir süre sonra tatlıya bağlandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin