Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseyiyle, haftanın eleme adayları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan dün akşam 23. yeni bölümüyle ekranlara geldi. TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da dün akşam dokunulmazlığın sahibi takım ve eleme adayları belli oldu. İşte Survivor 23. yeni bölümde yaşananlar...



Survivor'da heyecan iyice tırmanmaya başladı. Yeni sezonuyla da büyük beğeni toplayan Survivor'da bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanadı ve eleme adayları belli oldu. Peki Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?



İletişim oyununu kimler kazandı?



Survivor'da 23. yeni bölüm ilk olarak iletişim oyunları ile başladı. Ödülün ailelerle mesajlaşmak olduğu zorlu oyunları erkeklerde Okay Köksal, kadınlarda ise Sude Burcu kazandı. Ödülü kazananlardan Okay, ödüle Sabriye ve Atakan'ı götürürken, Sude ise Seda ve Melisa'yı götürdü.



Haftanın 2'nci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Survivor'da bu akşam iletişim oyunu sonrası haftanın 2. dokunulmazlığı oynandı. İlk dokunulmazlığı kazanan Türkiye takımı, ikinci dokunulmazlığı da 10-6 kazanmayı başararak dokunulmazlığı kazanmış oldu. Böylelikle Survivor'da haftanın eleme adaylarının Yunanistantakımından olacağı belli oldu.



Survivor'da haftanın dokunulmazlık sembolü ise Acun Ilıcalı tarafından Sude'ye verildi.



Yunan takımında kadınlar arasında bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Afroditi olurken, erkekler arasında ise Vasilikos kazandı.



Survivor'da eleme adayları kimler oldu?



Survivor'da eleme öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı ve Acun Ilıcalı: "Kurala göre Yunan takımında bu akşam erkekler aday olmak zorunda çünkü kadın erkek sayılarının arasında ikiden fazla olmamalı" açıklamasını yaptı.



Eleme adayları ise konsey sonrası ilk olarak Yunan takımının yaptığı oylama sonucu Tony Stavratis olurken, ikinci eleme adayını ise erkeklerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Vasilikos'un belirledi ve bu isim de Spyros Gourdoupis oldu.Haftanın son eleme adayını ise kadınlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Afroditi söyledi ve bu isim de Vasilis Simos oldu...



Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?



Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin