Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından, haftanın elemeye kalan isimleri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Finale oldukça kısa bir zaman kalan TV8'in fenomen yarışması Survivor’da dokunulmazlık oyunu dün akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Survivor'da dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda kazanan takım, oldukça zorlu ve yorucu bir parkurda yarışan yarışmacılarının nefes kesen mücadelesinin ardından belli oldu. Peki, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ada konseyinde eleme adayları kimler oldu?



Heyecanın hız kesmeden devam ettiği Survivor 2018'in 3 Haziran akşamı ekranlara gelen bölümünde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Cumartesi yapılan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanmıştı. Bu akşam ekranlara gelen zorlu mücadelelerde ise ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı belli oldu. İşte, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ve bu akşam yaşanan önemli gelişmeler...



Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Survivor 2018 dün akşam 88. bölümüyle ekranlara geldi. 3 Haziran akşamı, ünlüler ve gönüllüler takımından oyuncular ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçleriyle adeta savaştı. Oldukça gerilimli ve sert dakikaların yaşandığı ikinci dokunulmazlık oyununun galibi Ünlüler takımı oldu. Bu sonucun ardından gönüllüler takımı önce bireysel dokunulmazlık oyunu ile kendi içinde yarıştı ve ardından eleme adaylarını belirlemek için ada konseyi yaptı.



Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?



Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden gönüllüler takımı, bu kez kendi arasında bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Kıran kırana geçen zorlu mücadele sonrası kazanan isim Nagehan Karadere oldu. Bu sonucun ardından Nagehan ada konseyinde istediği bir kişiyi eleme potasına çıkarma hakkı kazandı.



Eleme adayları kimler oldu?



Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden gönüllüler takımı arasında yapılan ada konseyinde Hakan Hatipoğlu, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagehan tarafından belirlendi. Nagehan Karadere ikinci eleme adayı olarak Damla’nın ismini söyledi.



Bu sonucun ardından, geçtiğimiz akşam dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından Turabi Çamkıran ve Ümit Karan, ikinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımından ise Hakan Hatipoğlu ve Damla Can eleme potasına çıktı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin