Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Dokunulmazlık oyununun ardından elemeye kalan isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'ın en önemli oyunu dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunun kim kazandı? Survivor 2018'de bu hafta eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor son bölüm detayları ve eleme adayları...



Heyecan dolu Survivor 2018’de dokunulmazlık oyunu sonlandı. Dokunulmazlık oyunun kaybeden Gönüllüler takımından bir kişi yeni bölümde adaya veda edecek. Survivor’da 6. dokunulmazlık oyunu sonrasında belli olan eleme adayları oldu. Survivor’da bu hafta eleme adayları Ramazan, Yağmur ve Anıl olarak belirlendi. İşte Survivor 2018 son bölümde yaşananlar ve Turabi Batuhan arasında yaşanan gerginlik…



DOKUNULMAZLIK OYUNU ÖNCESİ MERAK EDİLENLER



Funda: Bugün herkesin kaderinin belli olacağı gün. Kazanmaktan başka çaremiz yok.



Anıl: Erkeklerin sakatlık oranı daha fazla. Oynayacak olanlara yük düşecek.



Hakan: 15 gündür havalar Dominik’te çok güzeldi. Havalar fırtınaya döndü. Demek ki herşey fırtına öncesi sessizlikmiş. Herkes gidebilir, ben de dahil o yüzden çıkıp kazanmalıyız.



Yiğit: Bugün bizim için çok önemli. Benim için ayrıca önemli. Gerçek Yiğit’in gücünü göstermenin zamanı geldi.



Turabi: Gönüllüler takımı parçaları kaybolmuş puzzle gibi. Bu fırsatı yakalamışken onları yenmemiz gerek.



Merve: Bu adada birisini yazmak gerçekten çok zor.



DOKUNULMAZLIK OYUNU



Acun: Yeni bir havuz, yeni bir platform ama oyun eski bir oyun. Yarışmacılar ellerindeki süngerlerle rakibini suya düşürmeye çalışacak. İki takımında yarışmacı kaybetmek istemediğini çok iyi biliyorum.



Mustafa Kemal: Rugby’ye çok benziyor. Elimden geleni yapacağım.



Merve: Motivasyonumuz yüksek. Kazanmak istiyoruz, dokunulmazlık oyunun öneminin farkındayız.



Acun: Hakem ben olacağım. Hatalar yapabilirim. Bu yüzden hoşgörülü olmanızı istiyorum. Oyun 3 dakika sürer ve kazanan olmazsa o set berabere sayılacak.



İlk oyunu Mustafa Kemal, Murat’a karşı kazandı. Mustafa Kemal galibiyeti Haka Dansı ile kutladı.



Yarışmayı All Star takımı kazandı ve dokunulmazlığı elde ettiler.



All Star 10-7 Gönüllüler



Dokunulmazlık sembolü 3’te 3 yapan Turabi’ye verildi.



BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUN



Alp Kırşan: Bireysel dokunulmazlık oyununa hoşgeldiniz. Gördüğünüz düzenekte bir kaldıraç var. Bu düzenekte sembolleri en uzun süre dengede tutan kazanacak.



Haftanın en iyi performansına sahip olan Birsen, dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu. Birsen eleme adaylarından birini seçecek. Alp Kırşan, Birsen'e kolyesini teslim etti.



Bireysel dokunulmazlık oyununu Cumali kazandı. Cumali, ilk önce kazanacağını düşünmediğini yarışmada başarılı olamayanlar arttıkça umudunun arttığını dile getirdi. Alp Kırşan dokunulmazlık kolyesini Cumali’ye teslim etti.



ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU



Oylama öncesi Anıl’ın hakkında konuşan Gönüllüler Takımı’nın oylamada Anıl’ı yazmaya karar verdi. Nitekim oylama sonucunda ilk eleme adayı Anıl (6) oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Cumali ikinci adayı Ramazan olarak belirledi. En iyi performansa sahip Birsen ise Yağmur dedi ve üçüncü aday da belirlendi. Belirlenen üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek. Adaya veda edecek isim yeni bölümde belli olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin