Survivor'da diskalifiye şoku! Hangi yarışmacı Survivor 2023'ten gönderildi? Acun Ilıcalı vedalaşmasına bile izin vermedi. İşte adaya veda eden isim

tv8'in fenomen yarışma programı Survivor son bölüm ile ekranlara damgasını vurdu. Acun Ilıcalı’nın son bölüm öncesinde yayınlanan fragmandaki sert çıkışı sosyal medyanın gündemine otururken programın izleyenleri “Survivor kim diskalifiye oldu?” sorusuna yanıt arıyor. Son olarak Kardelene sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etmişti. Peki; Survivor’da kim diskalifiye edildi ve neden? İşte 2023 Survivor diskalifiye olan yarışmacı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da diskalifiye şoku! Hangi yarışmacı Survivor 2023'ten gönderildi? Acun Ilıcalı vedalaşmasına bile izin vermedi. İşte adaya veda eden isim

Survivor 2023 son bölüm ile ekranlara damgasını vurdu. Acun Ilıcalı, sert açıklamalarıyla bir yarışmacının diskalifiye edildiğini duyurdu. Fragmanda hayretler içerisinde olduğunu ve bunu yapanı daha önce görmediğini dile getiren Acun Ilıcalı’nın tepkisi sert oldu. “Şimdi arkadaşlarına vedalaşmadan ayrılabilirsin” sözleri sonrası Survivor’dan diskalifiye olan yarışmacı açıklandı; adadan ayrılan isim Merve Yıldırım oldu. Peki; Survivor Merve neden kovuldu, sebebi neydi? Survivor Merve Yıldırım neden diskalifiye edildi?

SURVIVOR'DA DİSKALİFİYE ŞOKU!

Acun Ilıcalı fragmanda; "Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim mesela biliyor musun? Bugün yaşanan olay bana göre Survivor'da çok çok nadir göreceğimiz bir olay. Bencil olmamak zorundasın. Kendini düşünemezsin öyle. Sen başkaları için bir şey yapan biri misin genelde, nasıl birisindir? Ama bir şey kaçırmışım. Kendime ders vermeyi kaçırmışım. O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin." sözleriyle bir yarışmacının diskalifiye edildiğini duyurdu.

SURVIVOR'DA KİM DİSKALİFİYE OLDU?

Survivor'da hangi yarışmacının diskalifiye edildiği belli oldu. Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından adadan ayrılan isim Merve oldu.

MERVE KARARINI VERDİ

Eleme adayı olduğunu belirten Merve potada olduğunu söyledi. Merve, "Bu ruh haliyle destek olamayacağımı düşünüyorum. " dedi. Ilıcalı Merve'nin açıklaması sonrası şu ifadeleri kullandı: "O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin."

Ilıcalı, ''200 yarışmacıdan herhangi birisinin bu dönemde 'kendimi iyi hissetmiyorum' diyerek bunu yaptığını hatırlamıyorum. Bu bana hiç tatmin edici de gelmiyor. Bugün yaşanan olay Survivor'da çok nadir karşılaşacağımız olay. Hayretler içerisindeyim. Beni öldürseler, 5 kişi ile yürüdüğüm yolda diğerlerini zor duruma düşürecek, kaderleriyle oynayacak bir şey yapmam. Hepinizin huzurunda Asena'ya bir şey söylemek istiyorum, Haklıymışsın! Benim burada yaşadığım durum, bana bir hayat tecrübesi.

Biz hep beraber oturduk, Merve'yi Survivor'da tutmaya çalışıyoruz. Sen şu anda ne kadar zorlanıyorsan zorlanıyorsun ama arkadaşlarını yalnız bırakamazsın. Onları düşünmek zorundasın. Hiç düşünmüyor musun bu insanlar senin isteksizliğin yüzünden eleme potasına gidiyorlar... Bu şekilde bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Sen şimdi bize kararını söylüyorsun. Mavi takımın böyle bir olay yaşamasını kabul etmiyorum. Sorum şu, ''Sen bu takımın bir parçası olarak arkadaşlarına destek olup devam edecek misin?''

Merve ''Bu ruh hali ile destek olamayacağımı düşünüyorum.'' dedi. Bu sözleri üzerine Ilıcalı, Merve'den meşalesini almadan ve vedalaşmadan adadan ayrılmasını istedi.

BİR KADIN YARIŞMACI MAVİ TAKIMA GEÇİYOR

Mavi takımda tek kadın yarışmacı kaldığını belirten Acun Ilıcalı, "Bu haftanın elemesi Merve olmuş oldu. Mavi takımda şu anda tek kadın yarışmacı var. Kırmızı takımdaki kadın yarışmacı sayısı 3. Merve'nin gitme ihtimali üzerine gerekli toplantıyı yaptık. Bir kadın yarışmacı mavi takıma geçecek." dedi.

SURVİVOR MERVE YILDIRIM KİMDİR?

Merve Yıldırım Bursa'da doğup büyüdüğünü söyledi. Annesi Azerbaycan'lı, babası Balıkesirli. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bölümünü bitiren Yıldırım, cimnastik bölümünde kariyerine devam etti. Cimnastik Milli sporcusu Merve Yıldırım 2021-2022 Türkiye şampiyonu. Cimnastiğe 6 yaşında öğretmeninin yeteneğini keşfetmesiyle başladı. Hayat hikayesini anlatan Merve Yıldırım, 11 yaşında annesinin kendisini evden atmasıyla mücadelesinin başladığını söyledi. İlkokul, ortaokul ve lisede yurtta büyüyen Yıldırım, lise sonda geçici ailenin yanında kaldı. 4 kardeş olan Merve yıldırım, babasının desteğiyle cimnastik mesleğine kavuştuğunu ifade etti. Survivor'a mental, tramvatik her açıdan hazır olduğunu belirterek iddiasını ortaya koydu.

SURVİVOR MERVE NEDEN AYRILDI?

Merve'nin aile özlemi çektiğini söylemesi ve son bölümde performans göstermemesi nedeniyle mavi takım dokunulmazlığı kaybetti. Açıklamaları ile Merve'ye adeta sitemde bulunan Acun Ilıcalı, Merve'ye "Sen şimdi bize kararını söyleyeceksin. Sen bu takımın bir parçası olarak arkadaşlarına destek olarak devam edecek misin, yoksa ben böyleyim devam ederim mi diyorsun?" dedi.

Bunun üzerine Merve, "Potadayım, şuan eleme adayıyım" diyerek cevap verdi. Merve bu haliyle takım arkadaşlarına destek olamayacağını söylerken, Acun Ilıcalı son sözünü söyleyerek, "Arkada meşale var ya onu almana gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin." cevabını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin