Survivor'da büyük kavga!

Adem ve Furkan arasında tehlikeli gerilim...

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da büyük kavga!

Survivor'da bu akşam ada konseyi toplanıyor. Elenecek yarışmacı gelen SMS oylarına göre belirlenecek. Ada konseyinden önce ünlüler adasında tam anlamıyla bir kaos yaşanıyor. Ünlüler adasında tüm yarışmacılar gruplara ayrılmış durumda. Peki bu olayların ardından Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte eleme potasında olan yarışmacılar



Survivor'da ödül oyunlarının ardından ünlüler takımı kazanmasına rağmen gruplara dağıldı. Dün akşam yayınlanan bölümde iyi bir oyun çıkaran ünlüler takımı İskender ödülünü kaparak ciddi bir besin elde etmiş oldular.



Ünlüler takımında bu ödül ile birlikte tatsızlıkların son bulması beklenirken her şey daha da karıştı. Adaya döndüklerinde kimsenin çalışmadığından bahseden İlhan Mansız, Şahika ve Sabriye'ye yüklendi. Bu durumun ardından herkes yiyeceklerini ayırma kararı aldı. Ayrıca bunlar yaşanırken Furkan ve Adem'in arasında da zaman zaman gerginlikler meydana geldi.



Yeni bölüm fragmanında ise iplerin tamamen koptuğu gözüküyor. Furkan, 'Ne diyorsun oğlum sen' diyerek Adem'in üzerine yürüyor. Peki Survivor'da bu kavga nasıl sonuçlanacak? İşte Survivor'ın yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar



ELEME ADAYLARI KİM OLDU?



İlk dokunulmazlık oyununu kaybederek Sabriye ve Fatih'i aday olarak gösteren ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlık oyununda büyük bir efor sarf etti. Final turunu 5-0 gibi ezici bir skorla tamamlayan ünlüler takımı, gönüllüler takımını konseyde aday belirlemeye mahkum etti. Gönüllüler takımının konseyde eleme potasına girecek ismi, sürekli tartışmalara mahal veren Erdi ve Sadin olarak belirlendi.


Etiketler survivor 2017 adem
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin