Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya vedaya eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor 2019'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Türk takımından bir kişi adaya veda etti. İzleyicilerden gelen SMS oylarıyla elenen ismin belirlendiği yarışmada arkadaşları tarafından potaya yollanan 3 adaydan birinin hayalleri sonlanmış oldu. Yapılan oylama sonucunda ise kimin adaya veda ettiği vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? Survivor'da kim elendi?



Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmasında haftanın eleme gecesi yapıldı. Eleme öncesinde ise iletişim oyunu ve ödül oyunu heyecanı vardı. İşte, 20. bölümüyle ekranlara gelen Survivor 2019'da bu gece yaşananlar ve Survivor hayallerine veda eden isim...



İletişim oyununu kimler kazandı?



Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yirminci bölümde Türk takımında kızlar ve erkekler iletişim oyununda kendi aralarında mücadele etti.



Erkeklerde Okay ve Atakan son yarışmacı olarak mücadele ederken, dengesini kaybeden Okay, ödülü Atakan’a kaptırdı. kadınlar mücadelesinde ise Seda, ödülün sahibi oldu.



Ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor Türkiye Yunanistan ödül oyununda nefesler tutuldu ve kıran kırana bir mücadele yaşandı. Türk ve Yunan takımı, ödül oyununda galip gelmek için kıyasıya mücadele etti. Oyun boyunca kıran kırana rekabet devam ederken, Türk takımı ödül oyununu kazandı.



Survivor'da bu hafta kim elendi?



Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Türk takımında elenen isim belli oldu.



Ada konseyinde yapılan oylama sonucu en çok oyu alan Ecem'in yanı sıra Okay ve Hakan'dan birisi geçtiğimiz pazar akşamı yapılan SMS oylamasının sonucuna göre adaya veda etti.



Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alarak Ecem oldu.



Survivor'da bu hafta kim elendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin