Survivor'da bu hafta kim elendi?

Ada konseyinin ardından veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Ünlüler takımından üç aday eleme potasına girmişti. Sema, Şahiha ve Sabriye arasındaki SMS oylamasını kaybeden ve adaya veda eden isim Şahika Ercümen oldu.



Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın aileleriyle mesajlaşma hakkına sahip olacağı yarışmayı ünlüler takımı kazandı.



Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün kahve ve ikişer dilim kakaolu kek olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise Serhat oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Sabriye oldu.



Veda konseyinde Sema, Sabriye ve Şahika'dan en az SMS oyunu alan Şahika Survivor'dan elendi. Veda konseyine İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı, perşembe günü ise ceza oyunu oynanacağını açıkladı. Ilıcalı, "bu oyunu kaybeden takım iki dokunulmazlık oyununa -1 mağlup başlayacak" dedi.



Survivor'da bu hafta kim elendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin