Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte yanıtı...

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte yanıtı...

Hürriyet'te yer alan habere göre, Survivor‘da geçtiğimiz Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında eleme heyecanı yaşandı.

 



Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyunundan sonra, kişisel dokunulmazlık sembolünü İbrahim kazanmıştı. Yapılan ada konseyinde yarışmacıların gitmesi yönünde en fazla oy kullandığı isim olan Gizem Kerimoğlu ilk eleme adayı olmuştu. Dokunulmazlık sembolü sahibi olan İbrahim ise, elemeye kalacak ikinci isim olarak herkesin beklediğinin aksine Semih’i değil kendi gruplarından olan Nihal Candan‘ın adını söylemişti.



Survivor‘da dün akşam yayınlanan yeni bölümde ise sms oylaması sonuçları belli oldu. Sms oylamasında halktan en fazla oyu olan isim olan Semih, elemeye kalacak üçüncü isim olarak Gizem Memiç’in ismini söyledi. Böylece elemeye Nihal, Gizem Kerimoğlu ve Gizem Memiç kaldı. Bu üç yarışmacı içinde SMS’de en az oyu alan yarışmacı olan Nihal Candan elenerek Survivor adasına veda etti.



SURVİVOR NİHAL'DEN ŞOK AÇIKLAMALAR

Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte yanıtı...
Survivor gönüllüler takımından bu hafta elenen yarışmacı olan Nihal Candan gitmeden önce takım arkadaşlarını sert şekilde eleştirdi.



Survivor‘da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında İbrahim’in adını söylediği Nihal Candan elenerek adaya veda etti. Pazar günü yapılan konseyde aynı grupta yer aldığı arkadaşları tarafından Semih yerine adı söylenen Nihal bu olaydan sonra büyük bir üzüntü yaşamıştı. Nihal Candan, Gizem Memiş ve Gizem Kerimoğlu’yla birlikte kaldığı elemede, en az sms oyunu aldığı için Survivor’dan elenen isim oldu.





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin