Survivor'da Acun o haberi paylaştı, tüm yarışmacılar yıkıldı!

Survivor 2016'nın 89. bölümü dün akşam ekranlara geldi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da Acun o haberi paylaştı, tüm yarışmacılar yıkıldı!

Milliyet'te yer alan habere göre, TV8’in finale yaklaşırken her bölümü merakla izlenen yarışma programı Survivor 2016’nın 89. bölümü dün akşam yayınlandı. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyunu için bir kez daha parkura çıktılar.



DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?



Artık her hafta iki dokunulmazlık oyununa çıkan iki takımda ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmıştı. Dün yapılan dokunulmazlık oyunun ardından gülen taraf yine Ünlüler oldu. 10’a 5’lik bir skorla kaybeden Gönüllüler’de bir isim daha eleme potasına girdi.



İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?



İlk dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından Gönüllüler takımı 3 oyla Serkay’ı eleme potasına sokmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından Efecan’ın ismi otomatik olarak 2. eleme adayı olarak belirlendi.



ACUN O HABERİ PAYLAŞTI TÜM YARIŞMACILAR YIKILDI



Dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali’nin tişörtünü giyerek yarışmayı sunan Acun Ilıcalı, Ünlüler ve Gönüllüler’e ünlü boksörün hayatını kaybettiğini açıkladı. Bu haberi duyan yarışmacılar adeta yıkıldı. Atakan ise tüm dünyaya örnek olan Muhammed ali için “Gözlerim doldu şu anda. Tüm dünya için bir efsaneydi. Hani bir söz var ‘Yeteneğin seni şampiyon yapar, şampiyon kalmanı sağlayan ise karakterindir’ Muhammed Ali de her zaman şampiyon kalacaktır. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.



ATAKAN TALİHSİZ BİR KAZA GEÇİRDİ



Dokunulmazlık oyununda Efecan'la karşılaşan Atakan, dengede duramayıp bir anda düştü. Atakan daha sonra doğrulup oyuna devam etti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin