'Survivor'a veda eden isim belli oldu

TV8'de ekrana gelen yarışma programından kim elendi?

Google Haberlere Abone ol
'Survivor'a veda eden isim belli oldu

TV8'de ekrana gelen yarışma programı 'Survivor All Star'dan elenen yarışmacı belli oldu.



Serenay Aktaş ikinci kez aynı şekilde elendi ve ağlayarak veda etti. Giderken Doğukan Manço'ya söylediği sözler ise bombaydı.



Survivor All Star 'da son dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybedince elemeye onlardan da iki isim çıktı. Bu hafta Survivor 'da SMS oylaması yapılmadı. Survivor all Star'da geçen haftaki SMS sıralaması sonuçlarına göre ünlüler ve gönüllüler takımında isimleri yazılan isimler arasından elenen kişi açıklandı.



Survivor All Star adasında dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı 14 haziran akşamı ada konseyinde şok üstüne şok yaşadı. Doğukan Manço, Merve Aydın'ın adını verecek diye beklerken en yakın arkadaşının ismini verdi. Ünlüler takımından Merve Aydın ve Serenay Aktaş elenmek üzere belirlenen ilk isimler olmuştu.



GÖNÜLLÜLER DOKUNULMAZLIĞI KAYBETTİ KİMİN ADI YAZILDI?



15 Haziran 2015 akşamı oynanan Survivor son dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kaybetti. Survivor ada konseyi bu kez gönüllüler takımı için kuruldu. Gönüllüler takımından Hasan ve Hilmi Cem elenmek üzere yazıldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin