Survivor’a kahve sponsoru

Nescafe, 75. Yılı’nda gençleri Survivor’un macera dolu dünyasına götürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Survivor’a kahve sponsoru

Nescafe 75. Yılı’nda Survivor’a sponsor oldu. Panama’da kıyasıysa yarışan yarışmacıların ödüllerinin arasında bu sezon Nescafe tüm ürünleri ile yer alıyor.



Nescafe Panama’ya götürüyor



Nescafe'nin ürünü Nescafe 3ü1 Arada,Facebook sayfası üzerinden heyecanlı bir yarışma düzenliyor. Yarışmacılar, “Survivor öyle olmaz böyle olur” dediği fotoğrafları Facebook sayfasına yükleyecek. Acun Medya çalışanlarından oluşan jüri üyeleri ise Survivor’a en uygun fotoğrafları seçecek. Yarışmayı kazanan talihli bir arkadaşıyla beraber Survivor’ın düzenlendiği Panama’ya gitme şansı yakalayacak.



Üniversitelerde Survivor Yarışmaları düzenlenecek



Çukurova, Hacettepe, Ege, Boğaziçi, Eskişehir Anadolu, Akdeniz ve Yıldız Teknik üniversitelerinin bahar şenliklerinde kurulacak parkurlarda öğrenciler, Survivor oyunları oynayacak. Kıran kırana geçecek bir mücadele sonrası İstanbul’da Acun Ilıcalı’nın da katılacağı büyük final organizasyonu gerçekleşecek. Finale kalan 3 kişilik üniversiteli Survivor ekibi Panama’ya gitmeye hak kazanacak. Survivor’a özel yeni Nescafe paketleri Mayıs ayı itibarı ilemarketlerde satışa sunulacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin