Survivor Sema Aydemir'in yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt

'Survivor All Star 2022' sonrası tartışmalar bitmiyor. Annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor Sema Aydemir'in yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt

Nisa Bölükbaşı'nın sürpriz şekilde şampiyonluk ipini göğüslediği Survivor 2022 sonrası yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı ile ters düşen Batuhan Karacakaya'nın tepkisi dinmek bilmiyor. Instagram gönderisine Sema Aydemir'in yazdığı Survivor mesajını gören Karacakaya, yayınladığı imalı mesajla dikkatleri üzerine çekti.

'ÜÇ OYLAMAYA GİRMİŞ, İKİSİNDE ELENMİŞ'

Büyük final sonrası 'Survivor Ekstra' programına katılan Acun Ilıcalı, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. 'Oğlumun yine hakkı yenecek' dedim. Karşılık bulamadım" diyen Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'ya şu cevabı vermişti:

"Nisa, Batuhan'ın üç katına yakın oy aldı. Batuhan'ın annesi 'Hakkımı yendi' diyor, ne hakkı yenmiş? Batuhan'ı severim ama hayatında üç oylamaya girmiş, ikisinde elenmiş. Oğlunun emeğinin çalındığını düşünüyorsa, Nisa'nın oyu Batuhan'ın üç katı. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin"

Survivor Sema Aydemir'in yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt

'BATUHAN HIRS YAPTI'

Canlı yayında açıklamalarına devam eden başarılı televizyoncu, "Batuhan çok iyi bir yarışmacı ve Survivor'ı bu kadar hırs yapan arkadaşımız aslında hatayı da hırs yapmasında, kafayı 'Birinci olacağım' diye takmasında arasın. Noterden başka bir kurum yok değil mi? Noter sonucu getiriyor ve biz açıklıyoruz. Sen 10 oylamadan galip çıkarsın da burada elenirsin, o zaman biz de 'Burada enteresan bir şey oldu' diyerek inceleriz. Çıktığın oylama yok, her oylamada elenmişsin. Sonra da 'Hakkım yendi' diyorsun" şeklinde konuşmuştu.

'ÇOK GAZA GELİP BOYANDIĞIMIZ GÜN'

Yarışmada Acun Ilıcalı tarafından yazılan ve sunucu Murat Ceylan'ın kendisine okuduğu mektuba tepki gösterip, "Benim de bir mektubum var... Bekleyin" tweeti ile ünlü yapımcının sözlerine karşılık veren Batuhan Karacakaya, günler sonra bu kez de sosyal medyada imalı bir mesaj yazmayı tercih etti. 25 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı Survivor karelerine, "Guzel dostluklara selam olsun" notunu düştü. Çağan Atakan Arslan ve Nagihan Karadere'nin yanı sıra paylaşıma kayıtsız kalmayan bir diğer isim Sema Aydemir'den "Bu çok gaza gelip boyandığımız gün yenilmemişmiydik biz. 'Çok da şey yapmayalım' dedim ben size" yorumu geldi.

'MESELA YENMEK YENİLMEK DEĞİLMİŞ'

Survivor Batuhan ise bu yoruma "Mesele yenmek yenilmek değilmiş zaten" şeklindeki cevabı ile isim vermeden Acun Ilıcalı ve şampiyon Nisa Bölükbaşı'na göndermede bulundu.

Survivor Sema Aydemir'in yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin