Survivor şampiyonu kim oldu. 2023 Survivor'u kim kazandı. Survivor büyük final ödülü nedir, kaç TL?

Survivor 2023 yarışmasının finali 13 Haziran'da gerçekleşti. Yarı finalde Özgür ve Osman Can arasında yapılan oylamanın sonucunda finale kalan isim Özgür olmuştu. Son ikiye kalan Özgür ve Nefise arasında yapılan halk oylaması ile sezonun şampiyonu belli oldu. Peki Survivor şampiyonu kim oldu? 2023 Survivor'u kim kazandı?

Google Haberlere Abone ol
Survivor şampiyonu kim oldu. 2023 Survivor'u kim kazandı. Survivor büyük final ödülü nedir, kaç TL?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması sona erdi. Heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelen Survivor'un 2023 sezonunun birincisi belli oldu.

Survivor finali 14 Haziran 2023 Salı akşamında TV8 ekranlarında yayınlandı. 

Peki Survivor şampiyonu kim oldu? 2023 Survivor'u kim kazandı?

2023 SURVİVOR'U KİM KAZANDI?

Survivor 2023 sezonu şampiyonu halk oylamasıyla Nefise oldu. Böylelikle Nefise, Survivor tarihindeki 3. kadın şampiyon olarak adını yazdırdı. 

Survivor 2010-2011 sezonunda Merve Oflaz, Survivor 2022 All Star sezonunda Nisa Bölükbaşı şampiyon olmuştu. 2023 sezonunu kazanan isim, Survivor'a yedeklerden katılan Nefise oldu.

Survivor şampiyonu kim oldu. 2023 Survivor'u kim kazandı. Survivor büyük final ödülü nedir, kaç TL?

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Aylar süren emeğin ardından kupanın sahibi olan Nefise gözyaşlarını tutamadı. Çığlık ve gözyaşıyla sevincini gösteren Nefise, "O kadar heyecanlıyım ki şu an her şey rüya gibi geliyor. Harika duygular içerisindeyim. Herkese binlerce kez teşekkür ediyorum. Başta Acun Ilıcalı olmak üzere tüm ekibe çok teşekkür ederim. Çok mutluyum, iyi ki varsınız. Bu kupa hepimizin" dedi.

SURVİVOR ŞAMPİYONU NEFİSE KARATAY KİMDİR?

Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 doğumludur. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama arasında kalsa da engelli atlama alanına yöneldi. Henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım attı. Fenerbahçe ile spor kariyerine başlayan Nefise İstanbul'a gelerek kariyerine profesyonel olarak yön verdi. Sonrasında ailesi ile İzmir'e yerleşti.

SURVİVOR İKİNCİSİ ÖZGÜR KİMDİR?

48 yaşındaki Özgür Tetik ortaokulda basketbolla ilgilenmeye başladı ve uzun yıllar basketbol oynadı. 1993'te kuvvet antrenörlüğü eğitimine başladı. 2002'de triathlon ile tanıştı ve olimpik triathlon branşında yarıştı.

Aktif bir spor yaşantısı bulunan Özgür Tetik, Tuğba Tetik ile evlidir.  

Survivor şampiyonu kim oldu. 2023 Survivor'u kim kazandı. Survivor büyük final ödülü nedir, kaç TL? - Resim : 2

SURVİVOR'DA BÜYÜK FİNAL ÖDÜLÜ NEDİR?

Survivor'da büyük ödülün ne olduğu henüz netlik kazanmadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin