'Survivor gibiyiz, buradan aşk çıkmaz'

Cengiz Semercioğlu, Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularıyla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
'Survivor gibiyiz, buradan aşk çıkmaz'

Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, Kanal D'nin BKM imzalı sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularıyla konuştu.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



Survivor gibiyiz buradan aşk çıkmaz



“Çok Güzel Hareketler Bunlar”ın ikinci kuşak oyuncuları ekranda 10’uncu haftalarını doldurdu. Tanındıkça, sevildikçe her hafta reytingleri de artmaya başladı, şöhretleri de... Yılmaz Erdoğan’ın Köyceğiz’de kampa almasıyla birlikte şakaları, oyunculukları sıçrama yapan ekiple buluştum. 9’u kadın 13’ü erkek oyuncudan oluşan, haftanın 7 günü beraber çalışan ekibe değişen hayatlarını da sordum, “aşk var mı” diye de... “Survivor’dakiler gibiyiz, bizde metin yazmaktan, şaka aramaktan, bölüm çekmekten kimsenin aşk düşünecek zamanı olmuyor” dediler. Haklılar çünkü ilk Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi haftada 4 skeç yazarken, bu yeni ekip haftada 9 yeni skeçle seyirci karşısına çıkıyor...



Cemile Canyurt

Evden artık hep makyajlı çıkıyoruz



Programımız 9 haftadır yayınlanıyor. Artık sokakta da bizi tanımaya başladılar. Özellikle Hamza (Yazıcı) ile birlikte yürürken kesin tanıyorlar. (Gülüyor) Güzel tepkiler alıyoruz. Herkes bizimle fotoğraf çektirmek istiyor. O yüzden evden artık hep makyajlı çıkıyoruz. (Gülüyor)



Atakan Çelik

Yılmaz Hoca ile baba oğul gibiyiz



İlk filmim “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı”... Yılmaz Hoca, dünya tatlısı. Aramızdaki ilişki baba-oğul gibi. Yeri geldiği zaman fırçasını atar ama kızgınlığı 10 dakikadan fazla sürmez.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin