'Survivor' finalinin perde arkasında neler yaşandı?

İşte, 110 gün süren ve geçtiğimiz hafta sona eren 'Survivor' macerasının final gecesinin perde arkası!

Google Haberlere Abone ol
'Survivor' finalinin perde arkasında neler yaşandı?

'Survivor' finaline giden Milliyet Cadde yazarı 'Caddedeki Hayalet', finalin perde arkasında neler yaşandığını kaleme aldı. İşte Caddedeki Hayalet'in bugünkü yazısı:



"SURVIVOR FİNALİNİN PERDE ARKASI



Oradan oraya uçan Hayalet’iniz bu kez Kıbrıs’ta yapılan ‘Survivor’ finaline gitti, gitti ki canlı canlı izlesin ve sizinle paylaşsın! Gelelim izlenimlerime...



Finalin yapıldığı Kaya Artemis Otel, devasa büyüklükte, otelde bir yerden bir yere ulaşmak için yürürken yediğim lezzetli yemeklerin hepsini yakmışımdır Allah bilir! Kumlu denizinden çıkasım gelmedi, o kadar temiz ve ılık bir su ki, görmeniz lazım.



Otele yeni bir aquapark yapılmış, kaydıraklardan kayarken attığım çığlıklarla epey deşarj oldum. Konumu, servisi, yemekleri, aktiviteleri, müşteri memnuniyetine verdikleri önemle tatil için güzel bir alternatif..



Denizde bile rahat yok



Acun Ilıcalı, Arda Turan ve ‘Survivor’ yarışmacıları gün boyu imza dağıtmaktan ve fotoğraf çektirmekten bir hal oldu. Gözler özellikle Arda Turan’ın üzerindeydi, o da bütün sempatisiyle yanına yaklaşan herkesle ilgilendi. Onu uzaktan izlerken güzel olduğu kadar da zor bir hayatı olduğunu düşündüm. Denizin içindeyken bile fotoğraf çektirmeye geliyorlar, çocuk bir nefes alıp dinlenemiyor, bu kadar ilgi benim sinirsel ayarlarımı bozardı kesin!



Arda’nın Barış Manço sevgisi



Arda Turan ve Doğukan Manço, öğle yemeğinde uzun uzun sohbet etti. Yıldız futbolcu, büyük bir Barış Manço hayranı olduğunu ve bazen maça çıkmadan önce en sevdiği şarkı ‘Bahçede Hanımeli’yi dinleyerek rahatladığını anlattı.



Nusret yine döktürdü

Et üstadı Nusret, yarışmacılara verilecek yemek için özel olarak gelmişti ve etleri kendi elleriyle pişirdi. Ben, ömrümde onun yaptığı et gibisini yemedim, eminim yiyen herkes de aynen böyle düşünüyordur.

Çok çalışkan ve hakkıyla zirveye çıkmış biri Nusret Gökçe. Gezi olayları sırasında onun gece gündüz emek verip uğruna deliler gibi çalıştığı restoranının, ortağına tepki göstermek için, protesto edilmesine çok üzüldüm açıkçası çünkü Nusret’in bu olaylarla uzaktan yakından ilgisi yok.



Bir Panama değil ama



‘Survivor’ finalinin kamera arkası da en az önü kadar keyifli geçti. Aylarca televizyondan takip ettiğim yarışmanın Kıbrıs’ta da olsa atmosferini yaşamak pek hoştu doğrusu. Neticede bir Panama olmasa da burası da ada!



Acun Ilıcalı’yı ekranda nasıl görüyorsanız normalde de aynı. Reklam aralarında seyircilerle şakalaşıyor ve aynı güleryüzü devam ediyor. Bazıları gibi rol kesmiyor yani, başarısının sırrı da bu olsa gerek. İş konusundaysa çok disiplinli, en ufak bir aksiliğe tahammülü yok, her şey kusursuz olsun istiyor. İşte bir başarı sırrı daha!

Himi Cem, Murat ve Cengiz televizyonda göründükleri kadar iri cüsseli değiller ama kesinlikle ekrandakinden daha yakışıklılar..."



Yazının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin