Survivor Evrim'den flaş Barış Murat Yağcı itirafı

Performansının yanı sıra açıklamalarıyla da adından sıkça söz ettirdiği 'Survivor 2020' ile üne kavuşan Evrim Keklik, yarışmanın finalisti Barış Murat Yağcı ile ilegili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor Evrim'den flaş Barış Murat Yağcı itirafı

'Survivor 2020 Gönüllüler Takımı' yarışmacısı Evrim Keklik, UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan 'Hayatın İçinden' programına konuk oldu.

'BANA TERS!'

29 yaşındaki sporcu, sunucu Erol Köse’nin "Barış Murat Yağcı ile aranızda ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Keklik, "Aslında Barış ile çok iyi arkadaştık, sonradan elektriğimiz uyuşmadı. İnsanlar değişince ben uzaklaşıyorum. Bunu anlamıyorlar, bana ters" ifadelerini kullandı.

"Survivor adasının böyle bir atmosferi olamaz mı?" sorusuna ise Evrim, "Beynin, aklın yer değiştirmiyor ki! İnsan yemek yemeyince salaklaşmaz herhalde değil mi? Sevmem öyle yanardönerli işleri" yanıtını verdi.

İkili, aynı takımda da mücadele ettikleri yarışma boyunca zaman zaman sert tartışmalar yaşamıştı.

MERT ÖCAL AÇIKLAMASI!

Geçtiğimiz günlerde Ertem Şener’in moderatörlüğünü üstlendiği, Youtube'da yayınlan ‘Sorgu Odası’ programına konuk olan Survivor Evrim,, ilk kez aşk hayatına dair net cevaplar vermişti.

Mert Öcal ile adı aşk haberlerine karışan yarışmacı, "Mert’le aranda bir şey mi vardı?” sorusu üzerine, "Mert’le aramda bir şey yoktu. Sadece ‘Mert çok yakışıklı, Mert çok sempatik, Mert çok dobra, Mert’le çok güzel sohbet edebiliyorsun’ dedim" şeklinde konuştu.

"Elendikten sonra aşk haberlerimizin çıktığını gördüm ve çok güldüm, hatta şaşırdım. Ardından Mert’le konuştum. Mert birkaç açıklama yapmış ‘maalesef sevgili değiliz’ diye. Bu açıklaması 'iyi ki sevgili değiliz' demek değil. Ben onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama arkadaşız."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin