Survivor birincisi dizi oyuncusu oluyor

Survivor birincisi Çağan Atakan Arslan, Tolga Sarıtaş ile aynı dizide oynayacak.

Google Haberlere Abone ol
Survivor birincisi dizi oyuncusu oluyor

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, TV8'de yayınlanan Survivor birincisi Avatar Atakan'ın Star TV için çekilecek dizide Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşacağını duyurdu.



Ali EYÜBOĞLU / Milliyet CADDE



Tims’in sahibi Timur Savcı’yla Bi Yapım’ın sahibi Burak Sağyaşar’ın ortaklığında kurulan Tims & B Productions’ın ilk dizisinin cast çalışması sürüyor. Ethem Özışık’ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Yağız Akaydın’ın yapacağı dizinin adı - şimdilik - ‘Özel Kuvvetler’...



Özel Kuvvetler’de görevli bir üsteğmenin, nişanlısının teröristler tarafından öldürülmesiyle, intikam yemini etmesinin ardından yaşananları ekrana taşıyacak dizinin erkek başrol oyuncularından biri, geçen yılın ‘Survivor’ birincisi Avatar Atakan. Dövüş sporcusu Çağan Atakan Arslan (Avatar Atakan), daha önce de birkaç dizide oynamıştı. Ancak Avatar Atakan’ın, Tims&B’nin ilk dizisindeki rolü önemli. ‘2016 Survivor’ şampiyonu, bu dizide terör örgütüne karşı savaşacak Özel Tim’in askerlerinden birini oynayacak. star TV için çekilecek dizinin diğer erkek başrol oyuncusu ise Tolga Sarıtaş. Dizinin baş karakterlerinden Doktor Hande’yi canlandıracak oyuncuyla diğer rollerdeki isimler cast çalışmaları sonunda belli olacak.



Yazının tamamını okumak için;

http://www.milliyet.com.tr/avatar-atakan-artik-basrolde/cadde/ydetay/2394549/default.htm


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin