Survivor anketinde flaş sonuçlar!

Yapılan anketi Mesut Yar köşesine paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor anketinde flaş sonuçlar!

TV8'in fenomen yarışması 'Survivor 2018'in erkek yarışmacılarından kimleri destekliyorsunuz?' anketine 15 bin kişi oy verdi. Ünlüler takımından Adem Kılıççı zirvede yer aldı. 'Kıbrıs finaline hangi 5 isim kalır?' anketinde ise ilginç sonuçlar ortaya çıktı.



Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, Poltio isimli anket sitesinin yaptığı anketi köşesine taşırken, Survivor izleyicisinin erkek adaylardan en çok Adem'i desteklediğini yazdı. Mesut Yar, Kıbrıs'a gidecek isimlerin başında ise Anıl'ın desteklendiği aktardı.



Mesut YAR / POSTA



Bir anket de Survivor'dan



En çok izlenen yarışma hâlâ “Survivor” (TV8). En çok konuşulan da. Neyse. Poltio isimli anket sitesi “Survivor”u ankete açmış. Buna göre Türk halkı “Survivor 2018”in erkek yarışmacıları arasında en çok ‘Adem’i desteklemiş...



“‘Survivor 2018’in erkek yarışmacılarından kimleri destekliyorsunuz?” anketine katılan 15.812 kişinin % 22’si Adem Kılıççı cevabını vermiş. Bu seçeneğin dışında katılımcıların % 17.8’i Hilmi Cem İntepe’yi, .1’i Turabi Çamkıran’ı, % 9.3’ü Anıl Berk Baki’yi desteklediğini belirtmiş...



‘“Survivor 2018’in Kıbrıs finaline hangi beş isim kalır?’ anketinde ise 11.333 kişi oy kullanmış. İlk 5’te % 15.7’lik oranla Anıl Berk, % 15.2’lik oranla Sema, % 14.8’lik oranla Adem, % 13.1’lik oranla Hilmi Cem ve % 10.1’lik oranla Turabi yer almış. Bilginize!



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin