Survivor All Star'da ifşa şoku! Nagihan, Hikmet'in teklifini açıkladı

Survivor All Star'da Nagihan Karadere konseyde Hikmet Tuğsuz'un 'çirkin teklif'ini ifşa etti. Survivor Nagihan "Survivor'da şike teklifi çok normal mi?" diye sordu. İddialı yarışmacı ise adaya veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Survivor All Star'da ifşa şoku! Nagihan, Hikmet'in teklifini açıkladı

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı Ayşe Yüksel olmuştu. Haftanın ikinci eleme adayı ise oy çoğunluğu ile Batuhan Karacakaya oldu.

Üçüncü eleme adayı ise yapılan oylama sonucunda Hikmet oldu. Haftanın performans birincisi ise Anıl Berk Baki'yi eleme adayı göstermişti.

Acun Ilıcalı SMS oylamasının sonuçlarını açıkladı. İddialı yarışmacı adaya veda etti. Anıl'ın elendiği Survivor'da Nagihan Karadere'nin sözleri gündemde. Survivor Nagihan, konseyde Hikmet'i resmen ifşa etti. İşte o açıklamalar:

"Hikmet beni SMS'ine malzeme etti. Ben mavi takımdayken hiçbir sorunum yoktu. Ben bugünlere kendi mücadelemle geldim. Asıl konu şurada başladı. Kaptanlık oyununa çıkmadan önce Hikmet bana geldi; 'sen, ben Ayşe birlik olursak iki kişiyi her türlü eritir gideriz' dedi. Takım kaptanı oldum, önce Ayşe'yi almak istedim. Ayşe'yi aldıktan sonra ikinci erkeği ben Hikmet'ten yana kullanabilirdim. Çok defa ricada bulundu bana. İkinci seçimimi Adem'den yana kullandım. Ayşe potaya girdikten sonra bazı çirkin konuşmalar oldu.

Hikmet bana, 'Nagihan, kırmızı takımı erit, ilerleyen günlerde bireysele döndüğümüz zaman ben sana can veririm sen performans birincisi olursun beni korursun' diye çirkin teklifte bulundu. Survivor'da şike teklifi çok normal mi? Az sonra her şeyi inkar edecek, hiçbir şüphem yok. Şimdi çok merak ediyorum takımımı satmam için bu teklifi bana yaptı daha sonrasında da ilk potaya girdiğinde Ayşe'ye de yaptı.

Survivor Hikmet ise "Ayşe'ye de Nagihan'a söyledim. Biz beraber hareket edelim mi diye bir şey konuşuldu. Oyuna çıkmadan önce şakası oldu" dedi.

SURVIVOR AYŞE DE DESTEKLEDİ

Ayşe yaptığı açıklamada, "Kaptanlık seçmesi gününde böyle bir şey konuşuldu. Nagihan, Hikmet'i almak istiyorum ama onun kafasındakilere alet olmak istemiyorum dedi. Sonrasında benim ismimim çıktığı konseyde ben onları gelirken gördüm. Hikmet oyunu verin gitsin dedi. Batuhan'ın yazıldığı konseyden sonra. Nagihan, 'oyunu vermemizi istiyorlar' dedi. Hikmet ağabey inkar ediyor ama her şey ortada" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin