Survivor Adem ve Ayşe hakkında bomba iddia

TV8'de ekrana getirilen Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasının popüler isimlerinden olan Adem Kılıççı ile Ayşe Yüksel hakkında ortaya atılan iddia sosyal medyayı ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcıları Adem ve Ayşe hakkında, "Bu ikiliden olmaz" gibi yorumlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor Adem ve Ayşe hakkında bomba iddia

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu programda Survivor 2023 ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, "Survivor'da bu sene aklın ön planda olduğu bir döneme geçiyoruz şu anda. Biraz Pascal Nouma dönemini özledim, o Survivor'ın tadını vermek istiyorum. Hem aklı olup hem de belli bir beceresi olan Survivor canlandırıyoruz kafamızda" şeklinde konuşmuştu.

Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından Survivor hayranları şimdi de izlenme rekoru kuran Survivor Panorama programı ilgili ortaya atılan iddiayı konuşuyor.

Whitevivor hesabının iddiasına göre; Şeyma Subaşı'nın ablasının da yorumcu olduğu Survivor Panorama programında bu sene sunucu olarak Adem Kılıççı ve Ayşe Yüksel olduğu iddia edildi. Sosyal medyadaki kullanıcılar bu ikiliyi Survivor Panorama'ya uygun bulmadı.

Survivor Adem ve Ayşe hakkında bomba iddia

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin