Survivor 2023'te deprem! İki iddialı ünlü yarışmayı bıraktı. Adaya veda ettiler

Survivor 2023, TV8 ekranlarında tüm hızıyla başladı. Yarışmacılar son bölümde dokunulmazlık için mücadele ederken; yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, Ünlüler takımından iki ismin yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Getirilen yeni bir kural ise yarışmacıları adeta şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2023'te deprem! İki iddialı ünlü yarışmayı bıraktı. Adaya veda ettiler

Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık için mücadele etti. İlk oyunu Ünlüler takımı kazandı. Daha sonra erkek yarışmacılar parkura çıktı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu son tura kaldı. Son turu Gönüllüler kazandı.

ADA KONSEYİNE GEÇİLDİ

Acun Ilıcalı, "Gönüllüler çok iyi başladı, Ünlüler bugün tam anlamıyla 'biz buradayız' dediler ama onlar açısından üzücü bir şekilde tekrar Ünlülerin konseyinde birlikteyiz. Açıklayacağım bazı konular var" dedi.

ÜNLÜLER TAKIMINDAN İKİ İSİM AYRILDI

Ilıcalı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu sene çok zor geçeceğini söylediğimiz Survivor ile ilgili zorluğu tam olarak hissettiğimiz ilk haberi veriyorum. Bizim için yarışmacıların sağlığı çok önemli. Berdan Mardini bugün itibarıyla Survivor'a devam edemeyecek. Berdan Mardini, Survivor'a veda etmiş durumda. Maalesef bir yarışmacımız daha devam etme şansının olmadığını bize iletti. Bu şartlarda zorlanıyor dediğimiz isimlerden birini açıklamak durumundayım. O da sevgili Seçkin. Önümüzdeki hafta son yedekler dahil olacak Survivor'a.

Ilıcalı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu sene çok zor geçeceğini söylediğimiz Survivor ile ilgili zorluğu tam olarak hissettiğimiz ilk haberi veriyorum. Bizim için yarışmacıların sağlığı çok önemli. Berdan Mardini bugün itibarıyla Survivor'a devam edemeyecek. Berdan Mardini, Survivor'a veda etmiş durumda. Maalesef bir yarışmacımız daha devam etme şansının olmadığını bize iletti. Bu şartlarda zorlanıyor dediğimiz isimlerden birini açıklamak durumundayım. O da sevgili Seçkin. Önümüzdeki hafta son yedekler dahil olacak Survivor'a."

YENİ KURALI AÇIKLADI

"Gelmiş geçmiş en zor Survivor olacak. Şimdi bu senenin zorluklarından birkaçını anlatıyorum. Bu sene yeni bir yenilik, zorluk yeniliği. Erzak oyunu aynı zamanda ada oyunu olacak. Kaybeden takımın adasında her hafta her şey sıfırdan başlayacak" şeklinde konuşan Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti:

"Kaybeden takım üzerinde hiçbir şey olmayan adaya gidecek ve bunu her hafta yaşayacaksınız. Taban olacak sadece başka hiçbir şey kalmayacak. Elinizdeki malzemelerle ne yapabilirseniz yapacaksınız. Erzak oyunu bu sene çok kritik olacak. Yokluk adası var."

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından sonra oylamaya geçildi. Ünlüler eleme adayı olarak Yusuf'u çıkardı. Yüzde olarak performansı yüksek olan isim ise Zeynep oldu. Zeynep performansı en yüksek yarışmacı olduğu için yokluk adasına gidecek bir ismi söyledi. Ertuğ, yokluk adasında gidecek bir diğer isim oldu.

Yokluk adasına giden yarışmacının eleme adayı olması Ünlüler takımını şaşırttı. Zeynep, Acun Ilıcalı'dan izin alarak bir daha isim söylemek istedi fakat ünlü sunucu bu duruma izin vermedi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin