Survivor 2021’den diskalifiye edilmişti! Cemal Hünal hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor?

Survivor 2021 yarışmasında diskalifiye edilen ve yarışmaya gözyaşları içerisinde veda etmek zorunda kalan Cemal Hünal reyting rekortmeni dizinin kadrosuna katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2021’den diskalifiye edilmişti! Cemal Hünal hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor?

Survivor'dan ayrılan Cemal Hünal reyting rekortmeni diziye katılıyor. Survivor'a gözyaşları içinde veda eden Cemal Hünal'ın yeni projesi belli oldu.

Hünal Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un başrolünü oynadığı Sadakatsiz'in kadrosuna katıldı. Hünal reyting rekortmeni dizide Sinan rolüne hayat verecek.

Cemal Hünal Survivor 2021’de neden diskalifiye edilmişti?

Heyecanlı ve çekişmeli etaplarıyla izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışmacıların performansları ve hayat hikayeleriyle de dikkatleri üzerine çeken ekranların sevilen yarışması Survivor 2021’e Cemal Hünal’ın diskalifiye olması da damga vurmuştu.

Cemal Hünal diskalidiye edildikten sonra Sadakatsiz dizisinin kadrosunda yer alacağı belli oldu.

Bu sezon ünlüler takımında yer alan ve performansı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncunun fiziksel durumu nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği, 21 Ocak tarihli bölümde belli olmuştu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da, doktor Metin Kuş'un değerlendirmesi ile Cemal Hünal'ın Survivor'a devam edemeyeceğini duyurmuş Cemal Hünal bu durumda diskalifiye olmuştu.

Survivor 2021 yarışmasında acil durum konseyini ilk kez toplayan Acun Ilıcalı, şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Kötü bir haber konseyi değil bu. Konumuz yarışmacılarla alakalı. Cemal'in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Bu problemleri 10 gündür doktorumuz inceliyor. Bunun sonunda da son üç gündür önce 'sarı alarm' dedi, sonra 'çok iyi görmüyorum' dedi.

Bugün itibarıyla geldiği durum açıkçası pozitif değil. Bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı, Cemal Hünal'ın Survivor'a devam etme şansı bulunmuyor."

Survivor 2021’den diskalifiye edilmişti! Cemal Hünal hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor?

Cemal Hünal kimdir?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi.

Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır.

Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Cemal Hünal Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin