Survivor 2021 bu hafta kim elendi?

Survivor dün akşam ekrana gelen iletişim ödülünün ardından gerçekleştirilen eleme konseyinde bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında Hanzade, Öykü ve Aleyna eleme adayları olan isimler olmuştu. Survivor'da bu hafta SMS birincisi olan Ayşe, Dora'nın ismini verdi. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi, Çağrı diskalifiye mi oldu?

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2021 bu hafta kim elendi?

TV8'in en çok izlenen ve sevilen yarışması Survivor 2021 9 Mart Salı günü yeni bölümle ve iletişim oyunu mücadelesi ile izleyici karşısındaydı. Ünlüler ve gönüllülerin kıran kırana rekabeti sonrası bir taraf aileleri ve sevdiklerinden haber alabilecek. Sonrasında Survivor adasından gidecek bir isim için gönüllüler takımının elemekonseyi gerçekleştirildi ve adaya veda edecek isim netleşti. İşte, 9 Mart Survivor SMS sıralaması ve eleme adayları...

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor yarışmasında iki takım da sevdikleri için parkura çıktı. İletişim oyununda karşı karşıya gelen yarışmacılar eleme öncesi kazanmak için büyük mücadele verdi. Oyunu ünlülerin kazanması durumunda ödül ailelerden gelen elektronik posta olacak. Gönüllülerin kazanması ile de bir arkadaşlar WhatsApp görüşmesi yapılacak. Ayrıca iki takım için de geçerli olacak ödül de Instagram filtresi ile bir görev tamamlama.

Oyunda ünlüler takımı önde giderken, gönüllülerin atağı sonrası skor ünlüler 7 - 8 gönüllüler oldu. Ardından gönüllüler skoru 9 yaptı. 9 Mart iletişim oyununu ise Aleyna Çalışkan'ın sayısı ile gönüllüler almış oldu.

Oyunun yanı sıra Çağrı Atakan'ın Steven ile başlayan gerginliği büyüdü ve sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürümeye başladı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

İlk dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi ile gönüllüler takımı konseyde Hanzade ve Öykü Uysal'ı çıkardı. İkinci okunun da kaybedilmesiyle üçüncü eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu. Gönüllüler takımında SMS birincisi yine Ayşe oldu ve dördüncü eleme adayı olarak Dora'yı söyledi.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gönüllüler takımının iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmesi ile üç eleme adayı da aynı takımdan çıkmış oldu. 9 Mart günü eleme konseyinde belirlenen SMS birincisi Ayşe'nin de açıkladığı dördüncü eleme adayı ardından halk oylaması ile adaya veda eden isim Öykü Uysal oldu.

SMS SIRALAMASI

1- Ayşe
2- Dora
3- Reşat
4- Aleyna Çalışkan
5- Aleyna
6- Steven
7- Hanzade
8- Yunus Emre
9- Berkay
10- Öykü Uysal

Survivor 2021 bu hafta kim elendi?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin