Survivor 2020'nin şampiyonu belli oldu

Tv8'in yarışma programı Survivor 2020'de, 5,5 aylık macera sona erdi. İstanbul Galataport'ta gerçekleşen büyük finalde yapılan SMS oylamasında kazanan belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020'nin şampiyonu belli oldu

Tv8 yarışması Survivor 2020'de, 5,5 ayın sonunda kazanan yarışmacı belli oldu. İstanbul Galataport'ta gerçekleşen büyük finalde yapılan SMS oylamasında, rakibine göre daha fazla oy alan Cemal Can Canseven, Survivor 2020'nin şampiyonu oldu.

Survivor 2020'de şampiyon belli oldu. Aylardır süren zorlu mücadelenin ardından şampiyon olan yarışmacı, SMS oylamasında rakibinden daha fazla oy alan Cemal Can Canseven oldu. Acun Ilıcalı'nın SMS oylaması sonuçlarını açıklamasıyla Survivor şampiyonu olan Cemal Can, gözyaşlarına boğuldu. Survivor şampiyonu Cemal Can, ikinci olan Barış ile el ele tutuşarak seyircileri selamladı. Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can sevincini sahnede ailesiyle kutladı.

Survivor şampiyonu açıklanmadan önce konuşan Acun Ilıcalı, "Cemal Can senin kadar iyi niyetli bir insan az gördüm. Çok temiz kalplisin. Barış senin temiz kalbin yüzüne vurmuş. İkiniz de şampiyonluğa çok yakışıyorsunuz, gerçekten çok yakışıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Can Canseven ise, SMS oylaması öncesi yaptığı açıklamada gözyaşlarına hakim olamadı. Yarışma boyunca çok güzel arkadaşlar edindiğini ve kaliteli insanlarla yarıştığını belirten Cemal Can, "Kazasız belasız bir şekilde vatanımıza gelmek istiyorduk. Sonuçlar ne olursa olsun hepimiz elimizden gelenin en iyisini yaptık. Takdir halkın. Hepimiz ailelerimizin şampiyonuyuz. Gerçek dostluklar edindik." dedi.

Etiketler cemal can canseven
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin