Survivor 2020'de ödül oyununu ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı?

Survivor 2020'de dün akşam heyecanlı bir bölüm daha geride kaldı. 6 Mart’ta TV8’de ekrana gelen Survivor Türkiye yarışmasında erzak oyunu ve ‘Anlat Bakalım’ oyunu oynandı. Peki, 6 Mart Survivor'da oyunları hangi takımlar kazandı? İşte Survivor son bölüm ayrıntıları ve haftanın gelişmeleri...

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020'de ödül oyununu ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı?

Survivor 2020 dün akşam 13. yeni bölümüyle ekrandaydı. Erzak ve Anlat Bakalım oyunlarında ünlüler ve gönüllüler kıyasıya yarıştı. 6 Mart 2020 Survivor Türkiye’de oyunları hangi takımlar kazandı?

ERZAK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2020'de gönüllüler takımında yarışan Meryem, son bölümde iletişim oyununda sakatlanmıştı. Survivor'un bu akşamki bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı erzak oyunu için parkurda buluştu. Oyun öncesinde Meryem'in sakatlığı nedeniyle oyunda yer alamayacağı açıklandı.

Erzak oyununda ünlüler ve gönüllüler parkurda oldukça zorlu anlar yaşadı. Kişi başına 4 patates alacakları ödül oyununda yarışmacılar, kıyasıya rekabet etti. Gönüllüler takımında yarışan Meryem, son bölümde iletişim oyununda sakatlanmıştı. Survivor'un dün akşamki bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı erzak oyunu için parkurda buluştu. Oyun öncesinde Meryem'in sakatlığı nedeniyle oyunda yer alamayacağı açıklandı. Survivor ödül oyununu ünlüler takımı 10-7 skorla kazandı.

Survivor 2020'de ödül oyununu ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı?

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'de eğlenceli oyun Anlat Bakalım oyunu, yarışmacıları ve izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 6 Mart 2020 tarihli Survivor 13. bölümde zorlu ödül oyunu sonrasında yarışmacılar Anlat Bakalım oyunu ile stres attı. Peki, Survivor'da Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?
Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor 2020 yeni bölümde takımlar Anlat Bakalım oyunu ile eğlenceli anlar yaşadı. Yarışmacılar, Murat Ceylan'ın verdiği kelimeleri, yasaklı kelimeleri kullanmadan takım arkadaşına anlatmaya çalıştı. Ve toplamda yediye ulaşan takım, Anlat Bakalım oyununu kazandı.

İşte, 6 Mart 2020 Survivor Anlat Bakalım oyunu detayları...

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2020'de takımlar bu sefer Anlat Bakalım oyunu için karşı karşıya geldi. Gündüz kısmında zorlu bir erzak oyunu için mücadele veren yarışmacılar, bu keyifli oyun ile birlikte stres attılar. 6 Mart 2020 Survivor 13. bölümde Anlat Bakalım oyununu Ünlüler kazandı. Oyunu kazanan takım, bir dilim Tiramisu yeme ve "Bayi Toplantısı" adlı filmini izleme şansını elde etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin