Survivor 2020'de flaş ayrılık! Hangi iddialı isim veda etti?

Survivor eleme heyecanıyla ekranlara geldi. Survivor'un 24 Mart Salı akşamı yayınlanan 27. bölümünde elenen isim belli oldu. Rekabetin devam ettiği Survivor'un heyecan dolu son bölümünde, SMS sıralamasına göre en yüksek 2 oyu alan yarışmacılar, Survivor'dan elenen ismi belirledi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020'de flaş ayrılık! Hangi iddialı isim veda etti?

Survivor gönüllüler takımından elenen yarışmacı adaya ve hayallerine veda etti. Konseyde ise tansiyonun yükselmedi yarışmacılara gergin anlar yaşattı. İletişim ödülü oyununda ise parkurda mücadele veren yarışmacılar, sevdikleri ile görüşme şansı elde etti. Ailesiyle telefonda görüşen Parviz'in duygusal anları ise geceye damga vurdu. Peki, Survivor'da kim elendi? 24 Mart Survivor adaya veda eden isim kim oldu? İşte, 6. hafta Survivor SMS birincisi ve Survivor 2020'den elenen yarışmacı...

Survivor kim elendi? sorusu salı akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un son bölümüyle beraber yanıt buldu. İlk olarak iletişim oyununda karşı karşıya gelen Survivor yarışmacıları, daha sonra eleme konseyinde toplandı. Ceyhun'un eleme potasında yer aldığı Survivor'da en fazla 2 oyu alan yarışmacı, diğer eleme adaylarını belirledi. Gecenin sonunda Survivor'da elenen yarışmacı netlik kazandı. Peki, Survivor'dan bu hafta kim elendi? Survivor Survivor en az oyu bu hafta kim aldı? İşte, Survivor'dan elenen yarışmacım ve haftanın SMS sıralaması.

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim ödülünü kazanmak için karşı karşıya gelen yarışmacılar, parkurda kıyasıya yarıştı. Survivor yarıimacıları arkadaşlarından gelen Whatsapp mesajlarına kavuşmak için elinden geleni yaptı. Heyecanlı anların yaşandığı oyunun sonunda, Survivor iletişim ödülünü kazanan ünlüler takımı oldu. 3'te 3 yapan Sercan ise performansıyla Survivor son bölüme damga vurdu.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor Ceyhun'un eleme potasında olduğu gecede heyecanlı anlar yaşandı. 24 Mart Survivor son bölümde SMS oylaması ile halktan gelen oylar sonrası en fazla oyu alan Yasin ve Yunus Emre oldu. Yasin eleme adayı olarak Cemal Can'ın ismini verirken Yunus Emre ise Ardahan'dan yana seçim yaptı.

Yapılan oylama sonrasında Survivor'dan bu hafta elenen isim Ceyhun Uzun oldu. Elendiğini öğrenen Ceyhun duygusal anlar yaşadı.

Survivor 2020'de flaş ayrılık! Hangi iddialı isim veda etti? - Resim : 2

GÖNÜLLÜLER TAKIMI SMS SIRALAMASI

Gönüllüler takımı SMS sıralaması ;

1) YUNUS EMRE ÖZDEN
2) Yasin
3) Cemal Can
4) Nisa Bölükbaşı
5) Evrim
6) Ardahan
7) Ceyhun
8) Gizem
9) Meryem
10) Burak

KONSEYDE TANSİYON YÜKSELDİ

Survivor'da eleme gecesinde konseyde toplanan yarışmacılar tansiyonun yükselmesine neden oldu. Ünlüler ve gönüllüler arasında oyun sonrası söylenen şarkılar krizde neden oldu. Yasin ve Mert arasında sözlü tartışma ortamın gerilmesine neden oldu.

SURVİVOR YARIŞMACILARINDAN DUYGUSAL SÖZLER

İletişim oyunu öncesi sevdikleri ile iletişim kurabilecekleri bu ödülü kazanmak isteyen iki takım yarışmacıları da ellerinden gelen en iyisini yapacaklarını söyledi.. Gönüllülerden Yasin, aynı zamanda ev arkadaşı olan MasterChef'ten Alican ile görüşmeyi çok istediği ifade etti. Aşkım ise ödülü duyunca sevinçten yerinde duramadığı gözlendi. Cemal Can ise iletişim oyunun kendisi için en önemli oyun olduğunu ve kazanmak için tüm gücünü ortaya koyacağını belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin