Survivor 2020 yeni bölüm bomba tanıtım! Survivor Nisa, çekiliyor mu?

Survivor 2020 hız kesmeden devam ediyor. Survivor'ın yayınlanan son bölümünde eleme adayı belli oldu. Survivor'da ikinci eleme adayı Gizem oldu. Fakat yeni bölüm tanıtımı bomba etkisi yarattı. Nisa'nı yeni bölümde ağladı ve Acun Ilıcalı'nın olay karşısında verdiği tepki bomba etkisi yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 yeni bölüm bomba tanıtım! Survivor Nisa, çekiliyor mu?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2020 yeni bölümünde heyecanlı anlar yaşıyor. 21 yaşında olan Nisa'nın ağlama görüntüleri izleyicileri şoke etti. Survivor'da adapte olmakta zorlanan Nisa'nın Survivor'dan çekilip çekilmeyeceğini merak konusu oldu. Daha önce de gitmek isteyen ve ağlayan Nisa'nın ne karar vereceği merak konusu oldu.

Yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımında yarış devam ediyor. Gönüllüler takımında yer alan Nisa, yarışma sırasında ağlamaya başlıyor.Yasin tarafından da uyarılan ve diğer alanda beklemesi söylenen Nisa, Yasin'e 'olmuyor' diyerek üzüntüsünü dile getiriyor.

Yasin tarafından da uyarılan ve diğer alanda beklemesi söylenen Nisa, 'olmuyor' diyerek üzüntüsünü dile getiriyor.

Daha sonra Acun Ilıcalı, "Kimseyi Survivor'da zorla tutmuyoruz. Devam edemeyecek yarışmacı devam edebilir. Bize net olarak başvuruyorsa da yarışmadan elenmesine müsaade ederiz" dedi. Nisa'nın ne karar vereceği ise merak konusu oldu.

Öte yandan Nisa'nın geçen haftalarda ekrana gelen voleybol oyununda da tepki göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin