Survivor 2020 kim elendi?

Survivor'da kim elendi sorusu dün akşam yapılan elemenin ardından araştırılıyor. TV 8'de ekrana gelen yarışmada her hafta bir kişi eleniyor. Finale az bir zaman kala oynanan dokunulmazlık oyununun ardından ilk aday Elif olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 kim elendi?

Survivor'da kim elendi sorusu dün akşam yapılan elemenin ardından araştırılıyor. TV 8'de ekrana gelen yarışmada her hafta bir kişi eleniyor. Finale az bir zaman kala oynanan dokunulmazlık oyununun ardından ilk aday Elif olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununun ardından ikinci aday belli oldu. Survivor 2020'ye veda eden ismi Acun Ilıcalı konseyde açıkladı. İşte Survivor'dan elenen isim.

'Survivor kim elendi?' Şampiyonluk yarışının devam ettiği Survivor 2020'de son eleme gerçekleşti. Survivor'un 9 Temmuz Perşembe akşamı ekranlara gelen 131. bölümünde, ikinci eleme adayını, dokunulmazlığı kazanan Berkan seçti. Elif'in eleme potasında olduğu Survivor'da Berkan'ın söylediği ikinci eleme adayı şaşkınlık yarattı. Survivor SMS sıralamasıyla adadan elenen ismin belli olmasıyla 'Survivor final dörtlüsü' kesinlik kazandı. İşte, Survivor 131. son bölüm özeti ve Survivor'da son görev oyununu kazanan takım...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde, dokunulmazlığı kazanan Berkan, Cemal Can'ı eleme adayı olarak belirledi. Elif ve Cemal Can arasında geçen SMS oylamasında adadan elenen isim Elif oldu.

Survivor Elif konseyde yaptığı duygusal konuşmayla dikkat çekti.

SURVİVOR FİNAL DÖRTLÜSÜ KİMLER OLDU?

Survivor'da gerçekleşen son elemenin ardından, Survivor final dörtlüsü belli oldu. Salı günü yapılan oylamayla Sercan'ın perşembe günü yapılan konseyde ise Elif'in elenmesiyle, finalistler belli oldu.

Survivor 2020 final dörtlüsü Barış, Berkan, Yasin ve Cemal Can oldu.

Survivor büyük finali, 13 14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un 131. bölümünde, eleme heyecanı yaşandı.

Barış ve Elif Survivor 2020'de dokunulmazlık oyunundan önce ön eleme oyununda karşı karşıya geldi. Elif ve Barış'ın mücadelesinde 2-0 skor ile kazanan Barış oldu ve böylece Cemal Can ile rakip olarak çıkması gerekti. Elif ise dokunulmazlığı kaybeden ilk isim oldu.

Berkan ve Cemal Can'ın karşılaştığı parkurda ise kazananı 5-3 skor ile Berkan oldu.

SON GÖREV OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Acun Ilıcalı son görev oyununu kazananını açıkladı. Acun Ilıcalı, yarışmacılarla tek tek sohbet ederken, bu senenin son görev oyununu kazanan takımın da kim olduğunu açıkladı.

Kazanan havuçlu kek ödülünün de sahibi oldu. Survivor'da son görev oyununu kazanan takım kırmızı takım oldu. Böylece kırmızı takım Survivor 2020'nin son ödülünü almış oldu.

Survivor 2020 kim elendi?

SURVİVOR ELİF KİMDİR?

Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1990 tarihinde Bursa'nın İznik ilçesinde dünyaya geldi. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir. Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

Elif Yıldırım Gören, Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisi Yalım Gören ile evli.

Survivor 2020 sezonunun Ünlüler yarışmacılarından biri olan Elif Yıldırım Gören, sembol oyununu kazandı ve 2020’de çeyrek finale kalan ilk isim oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin